Oana Marinache este câştigătorea unui voucher în valoare de 400 lei la Centrul Shakti

de:
28 mart. 2012
0 Afișari
Oana Marinache este câştigătorea unui voucher în valoare de 400 lei la Centrul Shakti

Asteptam un mail de la castigatoare, pe office@b365.ro pentru a primi detalii despre cum se poate intra in posesia voucherului.

La un minut distanta de vacarmul uneia din cele mai agitate zone ale Bucurestiului – Piata Romana, chiar in fata Liceului German veti gasi o cladire superba, un melanj plin de rafinament si eleganta a stilurilor arhitecturale de inceput de secol XX.

Acest loc de poveste, desprins din romanele de odinioara, se numeste Shakti. O oaza de pace intr-un Bucuresti atat de agitat. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii. Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.

Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un taram al linistii interioare si al armoniei.

“A exprima Shakti inseamna sa fii liber si impacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”. Pornind de la acest gand, Centrul Shakti propune o abordare complexa clientilor sai:  centrul va propune servicii de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica. Pentru a va ingriji de sanatatea fizica  puteti beneficia de terapii reiki, terapiile florale Bach, homeopatie si acupunctura, iar pentru echilibrul psiho-emotional , sedinte de coaching, art terapie si dezvoltare personala.


Serviciile Shakti

  • Coaching / Dezvoltare personala

European Coaching Institute (ECI) defineste coaching-ul  drept un proces care “il ajuta  pe client sa renunte la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce isi doreste sa devina”.

Acest parteneriat te ajuta sa-ti clarifici ce esti azi si ce ai vrea sa devii, unde esti azi in viata ta si unde ai vrea sa fii in viitor, ce anume te tine acolo unde esti azi, care-ti sunt valorile, care este versiunea ta cea mai buna etc.  Acest proces este orientat spre solutie, actiune si viitor, ceea ce va duce la cresterea calitatii vietii. Aici intervine si delimitarea dintre coaching si terapie care se poate orienta spre trecut si care vizeaza tranzitia de la o stare disfunctionala la o stare functionala. Coaching-ul, la randul sau are ca scop trecerea de la o stare functionala la una optima, la o stare de performanta.

In societatile de consum actuale, noi nu avem intotdeauna timpul necesar pentru a ne interoga asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, pentru a lasa glasul interior sa ne spuna care sunt dorintele noastre cele mai profunde si care ne sunt nevoile.  Si aici rolul si importanta unui coach este determinanta.  Sedintele de coaching pot reprezenta ocazia acelei intalniri cu glasul interior, e momentul pe care ni-l putem oferi  fiecare pentru ‘igiena sufletului’, atat in scopul de a aduce mai multa lumina in situatii in care suntem pierduti cat si pentru a mari intensitatea unor culori care sunt deja in noi pentru a le aduce la maxima lor stralucire.

  • Masajul Ayurvedic

Masajul Ayurvedic, dincolo de numele ce l-ar plasa ori in trecut, ori in alt spatiu geografic, este un masaj realizat cu intentie, implicand in primul rand armonizarea energetica a celui masat prin detensionare, dar mai ales prin binecuvantarea sa prin ganduri, vibratii, energii si adierea mainilor.

In definitiv, ayurveda inseamna Arta Vietii, iar masajul ayurvedic nu poate fi decat un ritual care face ca viata sa curga mai armonios prin trupul, mintea si sufletul celui ce beneficiaza de aceasta tehnica straveche, atat de iubita si folosita in prezent.

Masajul Ayurvedic se executa pe tesuturile moi ale corpului (muschi), direct pe piele, folosind uleiuri calde de argan, masline sau migdale dulci etc, toate organice, urmarind atent raspunsul zonelor reflexe, a punctelor de pe meridianele energetice si a marnelor (marnele sunt intesectii  ale muschilor cu tendoane si terminatiuni nervoase). De asemenea, prin masaj se executa diverse manevre de mobilizare a articulatiilor fixe, semimobile si mobile ce ajuta la reducere rigiditatii organismului, aducand un aport de elasticitate si gratie.

Inca de la intrarea in salonul de masaj, mirosurile raspandite de esentele de trandafir, busuioc, cimbrisor, lamaie verde te imbie la relaxare, avand un efect deosebit asupra sistemului  vegetativ. Culorile si muzica sublima sunt cadrul ideal pentru inceperea unei calatorii in care cu fiecare pas te poti apropia mai mult de spatiul sacru al inimii.

  • Masajul facial

Magicul efect al masajului ayurvedic facial este reprezentat de aducerea frumusetii interioare inspre exterior. El se realizeaza pe brate, decolteu, gat si fata, stimuland centrii energetici si secand, unde este cazul, izvorul de tristete care umbreste chipul.

  • Reiki, tratament si spiritualitate

Renumita, insa de putini inteleasa, metoda Reiki este cunoscuta mai ales pentru valentele terapeutice de tratare si prevenire a multor afectiuni. Cand te doare ceva, in mod spontan pui mana peste locul dureros, pentru alinare.  Bazandu-se pe atingere si pe o filozofie a naturalului, metoda Reiki a fost descoperita in secolul trecut de Mikao Usui. A numit aceasta metoda „Usui Reiki Shiki Ryoho” – „Sistemul lui Usui de tratare prin Energia Universala a Vietii”.

Capacitate de a accesa Reiki este conferita in urma unei proceduri exacte, numita Initiere, prin care Profesorul/Maestrul, sprijina si invata elevul sa acceseze aceasta vibratie a Fortei de Vindecare Universale.  Metoda de Reiki a lui Usui se bazeaza pe doi piloni: practicarea auto-tratamentului (aplicarea palmelor intr-o anumita ordine, pe propriul corp).  Al doilea pilon al metodei Reiki il constituie practicarea si trairea zilnica a Principiilor Reiki.

Cele cinci Principii Reiki sunt: astazi nu te infuria, astazi nu te ingrijora, astazi fii recunoscator, astazi munceste cu sarguinta, astazi fii bun cu ceilalti. Fiecare practicant Reiki este Initiat de un Maestru Reiki, care a fost el insusi initiat si invatat in mod direct si nemijlocit de catre un alt Maestru Reiki, si tot asa, intr-o Linie neintrerupta, pana la Mikao Usui. Acest proces de Initiere este invatat doar de cei ce ating nivelul de Profesor/Maestru, ceilalti practicanti putand sa acceseze Reiki, fara insa a putea Initia pe altcineva. Consultant de specialitate: Mihai Albu, Maestru Reiki