ȘTIRI

CONCURS: Câştigă „Ghidul Leneşului”, o carte de vacanţă oferită de editura Nemira!

Un ghid perfect pentru concediu, „Ghidul lenesului” – cartea de vacanta de saptamana aceasta- are o premisa simpla: aceea ca a fi lenes este ceva realmente placut. Asa se face ca Tom Hodgkinson, autorul cartii, isi propune sa declanseze un atac impotriva culturii muncii din lumea occidentala, care i-a inrobit, demoralizat si deprimat pe atat de multi.

Ca sa te convinga ca lenea nu este un pacat, autorul descrie propriile experienţe cu trandavia si le pipereaza cu pasajele unor personaje faimoase, care au ridicat aceasta slabiciune la rang de rafinament: Coleridge, Bertrand Russell, Oscar Wilde, Nietzsche sau John Lennon.

 

Puteţi câştiga unul dintre cele trei volume din „Ghidul Leneşului” pe care le oferim, răspunzând la întrebarea: „Ce va inspira mai multa lene? Cumpărăturile de duminica sau munca de zi cu zi, din timpul saptamanii?”

Câștigătorii vor fi alesi prin tragere la sorți și vor fi anunțaţi marți, la Secțiunea Comentarii a acestui articol. Aceştia îşi vor putea ridica cartea câștigată de la sediul Nemira, de pe Str. Chişcani, Nr. 25-27, Bucuresti, pe baza buletinului, între orele 10-18.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail în câmpul dedicat acesteia (nu va fi făcută publică).

♦♦♦

Campania Cartea de vacanta este un proiect sustinut de B365.ro si Europa FM. „Ghidul Leneşului” poate fi achiziţionat şi de la chioşcurile de ziare, vineri, 8 august, impreuna cu ziarul Libertatea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button