ARHIVA B365

CONCURS! Câştigă două invitaţii la concertul Dream Theater de la Bucureşti!

La sfarsitul lunii acesteia, pe 28 Iulie, parcarea A de la Romexpo va gazdui concertul uneia dintre cele mai sofisticate trupe ale planetei, Dream Theater. Trupa este renumita pentru componenta sa, avand instrumentisti recunoscuti, premiati de revistele de specialitate.

Pe langa faptul ca Jordan Rudess activeaza in DT, are o cariera solo, dar si un palmares impresionant de artisti cu care a colaborat printre care se numara David Bowie, Rod Morgenstein si multi altii. De asemenea, a fost desemnat de catre Music Radar Magazin drept cel mai bun claviaturist al tuturor timpurilor si este fondatorul Wizdom Music, o companie de success specializata in dezvoltarea de aplicatii ingenioase utilizate in editarea audio-video. In afara de claviaturi, Rudess foloseste si un instrument cu totul neconventional: fingerboard-ul Continuum, un controller si sintetizator cu interfata touch.

Jordan Rudes le-a transmis românilor un mesaj, într-un clip postat pe Youtube, prin intermediul căruia îi invită pe fani să petreacă „An evening with Dream Theater”- o productie la superlativ ce nu trebuie ratata!

Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00.

Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele le puteti gasi in reteaua Eventim-in magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

______

Răspunde, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea „Când are loc concertul Dream Theater de la Bucureşti?”. Câştigătorii celor două invitaţii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, fiind anunţaţi miercuri, 23 iulie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin şi completează spaţiile alocate adresei de e-mail şi numărului de telefon (nu vor fi făcute publice).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button