ȘTIRI

CONCURS! Câştigă două invitaţii duble la piesa „Bună varianta rea”, de la Teatrul Nottara!

Bună varianta rea” este un spectacol tulburător, în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleșteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama  Arbitrului de Sus  –  Anonimul.

„Bună varianta rea ” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la încălzirea excesivă a planetei. Perechea din această dramedie este una normală: se ceartă, se iubeşte, cumpără ulei,  coase nasturi, stinge lumina.

Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care „ţânţarul” devine „armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Distribuţia:

Diana Vladu ………………………….Femeia
Petrică Voicu……………………….Bărbatul
Petru Ciobanu……………………..Anonimul

Cu participarea extraordinară a lui EMERIC IMRE

Durata 1 ora si 20 minute

Producător:                                               Kubik & Euteascult

Regia:                                                         Rusu Vadim

Coregrafia:                                                Lucille Julaud

Scenografia:                                             Rusu Vadim

Biletele s-au pus in vânzare la Agenţia de bilete a teatrului Nottara  021.317.41.01 , online pe bilete.ro, startickets.ro, vreaubilet.ro.

CONCURS! Câştigă o invitatie dubla la aceasta piesa, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei Buna variantă rea?”. Cei doi câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi vineri, 13 februarie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţiile duble vor fi ridicate luni, 16 februarie, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.

Piesa de teatru „Buna variantă rea” va fi pusă în scenă la Teatrul Nottara, pe 16 februarie, 24 februarie, 2 martie şi 3 martie. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button