ȘTIRI

CONCURS! Câștigă cartea „Poveste imorală”, de Rodica Ojog Braşoveanu, oferită de editura Nemira!

În anul 1997, în societatea românească de tranziţie, o serie de crime se ţin lanţ, sfârşind prin a îngrozi locuitorii Bucureştiului. Ce e de făcut? O soluţie ar fi ca marea scriitoare Rodica Ojog Braşoveanu să candideze la primărie, dar cum ea se ocupă de literatură, este suficient să inventeze câteva personaje care să cureţe oraşul de răufăcători.

În cazul de faţă, este vorba de agenţii de investigaţie Costea şi Bădoiu, alias Herculache şi Babuinul.

Sună interesant premisa? Fără doar şi poate, doar este vorba despre stilul inconfundabil al Rodicăi Ojog-Braşoveanu. Ei bine, dacă doriţi să vă reîntâlniţi cu literatura marii autoare, o puteţi face începând de miercuri, 28 ianuarie, la chioşcurile de presă, unde va apărea romanul „Poveste imorală”. Sau, prin intermediul B365.ro, răspunzând la întrebarea de mai jos:

CONCURS: Răspunde, printr-un comentariu, la întrebarea Câte titluri va avea noua campanie a editurii Nemira dedicată Rodicăi Ojog Braşoveanu?

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători ai volumului vor fi anunţaţi luni, în Secţiunea Comentarii a acestui articol şi îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27). 

Campania Rodica Ojog Braşoveanu este susţinută de B365.ro, iar cartea Poveste imorală poate fi cumpărată şi de la chioşcurile de presă, împreună cu ziarul Libertatea, pe 28 ianuarie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button