CONCURS! Câştigă cartea „Iubirea ca o ţeapă”, de Alan H. Cohen, oferită de Nemira

de:
01 aug. 2014
0 Afișari
CONCURS! Câştigă cartea

„Iubirea ca o ţeapă” este un manual de self-help ce acoperă fricţiunile ce pot apărea în dragoste în mod exhaustiv, de la inocenţă şi până la „romantismul în serie”, de la apreciere, pe care autorul Alan H. Cohen o consideră „cel mai bun tămăduitor” şi până la autenticitate, care „este pe primul loc”.

Alan H. Cohen, autorul bestseller-ului „Iubirea ca o ţeapă”, are „calificarea” de a vorbi despre iadul întâlnirilor romantice fiindcă a trecut el însuşi prin acesta ani mulţi. Până când, pentru a-l cita, flăcările acestui iad „au spulberat iluziile care îl ţinuseră captiv”.

Acest „mic tratat de reuşită în amor” va putea fi găsit şi la chioşcurile de presă, în cadrul campaniei Cartea de vacanţă, iniţiată de editura Nemira. Campania va dura până pe 29 august şi vă va oferi câte un nou titlu în fiecare zi de vineri, cu ziarul Libertatea.

CONCURS:

Poţi câştiga una dintre cele trei exemplare din cartea „Iubirea ca o ţeapă”, dacă răspundeţi corect la următoarea întrebare: De unde pot fi cumpărate titlurile campaniei Cartea de vacanţă?

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat marți, la Secțiunea Comentarii a acestui articol. Acesta va putea ridica cartea câștigată de la sediul Nemira, de pe Str. Chişcani, Nr. 25-27, Bucuresti, pe baza buletinului, între orele 10-18.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail în câmpul dedicat acesteia (nu va fi făcută publică).

Cookies