ȘTIRI

CONCURS: Câştigă cartea „Cum m-am lăsat de gândit”, oferită de editura Nemira!

Vineri, 15 august, campania Cartea de vacanta continua cu un titlu celebru (dramatizat chiar si in Bucuresti, la teatrul Godot): „Cum m-am lasat de gandit”, de Hannes Stein. 

Acest mic tratat pentru intelectualii epuizaţi, însoţit de exerciţii practice, porneşte de la premiza că gândirea este un chin pe care oamenii cu adevărat înţelepţi trebuie să-l ocolească. Inteligenţa este o capcană plină de neajunsuri, aşa că autorul ne învaţă cum să încetăm să ne mai tulburăm pacea celulelor cenuşii şi să ne mai risipim consumul nervos.

CONCURS: Vă invitam sa castigati cartea de vineri raspunzand, printr-un comentariu, la urmatoarea intrebare: „Credeti ca oamenii ar fi mai fericiti dacă ar gândi mai puţin? De ce?”

Câștigătorii vor fi alesi prin tragere la sorți și vor fi anunțaţi marți, la Secțiunea Comentarii a acestui articol. Aceştia îşi vor putea ridica cartea câștigată de la sediul Nemira, de pe Str. Chişcani, Nr. 25-27, Bucuresti, pe baza buletinului, între orele 10-18.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail în câmpul dedicat acesteia (nu va fi făcută publică).

Cartea poate fi achiziţionată şi cu ziarul Libertatea de vineri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button