CONCURS: Câştigă cartea „Cimitirul Animalelor”, de Stephen King, oferită de Nemira!

de:
03 dec. 2014
1 Afișari
 CONCURS: Câştigă cartea

În noul titlu Stephen King, Cimitirul animalelor, autorul reuşeşte să transforme viaţa liniştită a doctorului Louis Creed într-o poveste de groază: în momentul în care motanul fetiţei lui este călcat de un camion, Louis află că exista o anexă la Cimitirul Animalelor care are nu doar puterea de a readuce la viaţă animalele, ci şi o voinţă proprie care dispune de oamenii morţi după bunul său plac.

Cartea Cimitirul animalelor a fost ecranizată în 1989, în regia lui Mary Lambert.

CONCURS! Puteţi câştiga această carte răspunzând, printr-un comentariu, la următoarea întrebare: Cum se numeşte regizorul care a ecranizat cartea Cimitirul animalelor?

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători ai volumului vor fi anunţaţi marţi, în Secţiunea Comentarii a acestui articol şi îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).

Campania Stephen King este susţinută de B365.ro şi Magic FM, iar cartea Cimitirul animalelor poate fi cumpărată şi de la chioşcurile de presă, împreună cu ziarul Libertatea, pe 3 decembrie.

Cookies