CONCURS: Câştigă cartea „Bine că eşti tu deştept!”, oferită de editura Nemira!

de:
22 aug. 2014
0 Afișari
CONCURS: Câştigă cartea „Bine că eşti tu deştept!

„Bine că eşti tu deştept!”, ineditul eseu al lui John Farndon şi penultimul titlu din seria Cartea de vacanţă propusă de editura Nemira, ne învaţă cum să depăşim clişeele gândirii printr-o serie de chestionare bizare puse de profesorii de la Oxford şi Cambridge – aşa-numitele întrebari Oxbridge.

Spre exemplu: Ce se întâmplă când scapi din mână o furnică? Sau: De ce nu poti aprinde o lumanare într-o staţie cosmică? Sau: Este echitabil ca planul unei femei de a-şi vopsi usa casei în purpuriu într-o zonă de conservare urbanistică a fost respins? Sigur, aţi putea spune că asemenea întrebări sunt complet inutile, dar autorul acestui bestseller v-ar contrazice. Drept dovadă, acest obicei devenit tradiţie al profesorilor de la Oxford şi Cambridge de a separa pleava de grâu şi candidaţii deştepţi de ambele.

CONCURS. Poti fi unul dintre cei trei castigatori ai acestui volum, raspunzand la următoarea întrebare: Cine este autorul cartii „Bine că eşti tu deştept!”?

Câștigătorii vor fi alesi prin tragere la sorți și vor fi anunțaţi marți, la Secțiunea Comentarii a acestui articol. Aceştia îşi vor putea ridica cartea câștigată de la sediul Nemira, de pe Str. Chişcani, Nr. 25-27, Bucuresti, pe baza buletinului, între orele 10-18.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail în câmpul dedicat acesteia (nu va fi făcută publică).

Cartea poate fi achiziţionată şi cu ziarul Libertatea de vineri.
Cookies