ȘTIRI

CONCURS: Câștigă cartea „Adio, iubito”, de Raymond Chandler, oferită de editura Nemira!

În „Adio, iubito”, primul din cele 7 titluri care vor apărea în serie, Raymond Chandler abordează două direcţii de acţiune aparent distincte, care se contopesc ulterior într-un final cu totul zdrobitor. Începem cu eliberarea, după opt ani de închisoare, a lui Moose Malloy – înalt de doi metri şi lat cât un camion de bere – care îşi caută fosta iubită, pe cântăreaţa Velma, când îl întâlneşte pe Philip Marlowe, cel care narează povestea. În cursul investigaţiilor sale, în vreme ce se confruntă nu doar cu nişte gangsteri corupţi, dar şi cu ofiţerii legii în persoană, este ciomăgit, drogat şi împuşcat. Şi totuşi, Marlowe reuşeşte cumva să reziste, cu mintea şi trupul relativ neafectate, se pare, de excesiva sa dependenţă de alcool şi tutun.

Cartea a fost ecranizată în 1978, în regia lui Michael Winner, iar actorul care l-a interpretat pe Philip Marlowe a fost Robert Mitchum.

CONCURS: Puteţi  câştiga această carte răspunzând corect la următoarea întrebare: Care este numele actorului care îl interpretează pe Philip Marlowe în filmul „The Big Sleep” din anul 1978?

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători ai volumului vor fi anunţaţi luni, în Secţiunea Comentarii a acestui articol şi îşi vor putea ridica premiul începând de marți, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).  

Campania Raymond Chandler este susţinută de B365.ro, Magic FM şi Hollywood Multiplex. Cartea „Adio, iubito” poate fi cumpărată și de la chioșcurile de ziare, laolaltă cu ziarul Libertatea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button