Câștigă o invitație dublă la evenimentul aero-ciclistic de sâmbătă! Show aviatic cu zbor gratuit

de:
20 mai 2014
0 Afișari
Câștigă o invitație dublă la evenimentul aero-ciclistic de sâmbătă! Show aviatic cu zbor gratuit

TBB.RO și Aerodromul Sirna vă invită sâmbătă 24mai la un nou eveniment aero-ciclistic. Dupa plimbarea de dimineata, participanții se vor delecta cu un show aviatic cu mai multe avioane. Organizatorii au pregatite mai multe surprize pentru participanti. 

Program:
8:00- 8:20 Intalnirea in Bucuresti, in Piata Presei Libere
8:30 Plecare spre aerodrom Sirna pe ruta pe care o puteți consulta AICI.
11:00-11:30 Sosire la Aerodromul Sirna
11:30-17:30 Masa (gulas facut chiar la aerodrom), zboruri cu avionul, „joculete”, workshop-uri si spectacolul aviatic
17:30 Plecarea spre Bucuresti (avem 3 rute posibile la intoarcere, vom hotari atunci pe unde ne intoarcem)
20:00 Sosirea in Bucuresti

La aerodrom, vor fi organizate 2 concursuri, iar cei mai buni vor zbura gratuit cu avioanele aerodromului, unul cate unul, acestia vor trai la maxim 15-20min in aer, condusi de pilotii experimentati de la Sirna.

Este recomandat biciclistilor sa aiba la ei o bidon cu apa, casca si bicicletele in stare buna de functionare. Se va merge in regim de plimbare, cu o medie de 20km/h, iar din momentul in care se paraseste DN1 (stanga in comuna Tancabesti, spre Peris), biciclistii vor fi insostiti pe drum de o masina pentru suport.
In functie de numarul biciclistilor se va pleca in mai multe grupuri, existand sansa ca unele grupuri sa mearga mai incet fata de altele.

Taxa de participare: 30RON (include intrarea la spectacol + masa la aerodrom + o racoritoare + apa si banane pentru doritori pe drum) se poate plati in intervalul 28aprilie – 16mai la locatiile partenere (vor fi anuntate in curand) sau 50RON pentru cei care doresc sa plateasca chiar pe 24mai la aerodrom.

Mai multe detalii, pe tbb.ro și pe pagina evenimentului. 

Răspunde-ne, în comentariile la acest articol, la întrebarea de mai jos, și intri în tragerea la sorți pentru o invitație dublă la eveniment. Câștigătorul, ales prin tragere la sorți dintre cei care răspund corect, semnând cu nume și prenume, va fi anunțat vineri dimineață, tot în comentarii.

La ce distanță față de București se află aeroportul Sirna, conform hărții oficiale a evenimentului? 

Cookies