CONCURS! Punem la bătaie două invitații la concertul Selah Sue de la București, de pe 22 septembrie

de:
10 sept. 2013
0 Afișari
CONCURS! Punem la bătaie două invitații la concertul Selah Sue de la București, de pe 22 septembrie

Arenele Romane vor fi învăluite de sonorităţile unor piese precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna şi, bineînţeles, ale binecunoscutei This World.

Cântăreaţa belgiană este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar Selah a fost invitată să cânte pe scena mai multor festivaluri mari din lume.

În 2011 a fost lansat primul său album, intitulat chiar Selah Sue cu care a cucerit iremediabil ascultători de pretutindeni. Stilul abordat de artistă este unul original, un mixt incitant de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume, în Europa ajungând la o cifră de 740.000 de copii vândute.

Selah a cucerit şi continentul nord-american, înregistrând vânzări de 400.000 de albume şi aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum The Rolling Stones.

Evenimentul va începe de la ora 20:00, iar accesul publicului va fi posibil de la ora 19:00, anunţă organizatorii, Phoenix Entertainment. În așteptarea evenimentului, artista a transmis un mesaj video fanilor din România.

Pentru a participa la concurs, spune-ne, într-un comentariu semnat cu numele din buletin, care este primul material lansat de cântăreață. Cei doi câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor anunțați pe 21 septembrie, la secțiunea Comentarii a articolului. Invitațiile nu sunt transmisibile. Ele vor fi ridicate înainte de concert, la intrare.

Cookies