CONCURS: Câştigă 5 invitaţii nominale la concertul APPARAT de sâmbătă. Eveniment susţinut de B365

de:
02 apr. 2012
0 Afișari
CONCURS: Câştigă 5 invitaţii nominale la concertul APPARAT de sâmbătă. Eveniment susţinut de B365

Răspunde corect la următoarea întrebare şi una dintre cele 5 invitaţii nominale poate fi a ta: „Ce trupă românească va cânta în deschiderea APPARAT, sâmbătă, 7 aprilie, la Turbohalle”?, cu numele întreg, la comentariile acestei postări, până vineri, 6 aprilie, ora 12. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe www.b365.ro

APPARAT FULL LIVE BAND – 7 Aprilie, BUCUREȘTI

Un eveniment marca YaZee şi Blame it

PARTENER MEDIA: B365

7 Aprlie 2012 | TURBOHALLE | orele 22.00 | Presale prin Bilete.ro şi Myticket

EVENT FB

LINE-UP:


YOON | LIVE | RO

Yoon este o trupă românească formată din Ionuţ Moraru şi Victor Mihăilescu. Întreaga lor filosofie se bazează pe plăcerea de a face muzică electronică îmbinată cu elemente acoustice, iar metoda lor de lucru e simplă: Ionut creează, Victor produce.
Când s-au cunoscut, Victor era proaspăt absolvent al colegiului de sunet „Alchemea” din Londra şi lansase piese techno, house şi un album chillout experimental, sub numele Victor M şi Platonic Scale. Ionuţ avea compozitii, cu elementele organice şi diversitatea stilurilor care marchează piesele Yoon, datorate experienţei de live şi studiului clarinetul. Astăzi, activitatea sa muzicală include şi realizarea emisiunii de noapte Itsy Bitsy by Night. Amândoi au evoluat şi ca Dj, chiar în genuri diferite: seturile lui Victor erau electro-techno iar ale lui Ionut, drum and bass şi garage. Deosebirea stilurilor nu i-a impiedicat să-şi gasească o cale de mijloc, din contră, a fost folosită în concretizarea stilului Yoon. Relaţia compozitor-producător funcţionează foarte bine pentru cei doi, astăzi având deja un album pregătit. Acesta reprezinta o colaborare stransă cu Yanka, ale cărei versuri şi voce îmbracă cu rafinament muzica celor doi.
Formula completa live este formată din: Yanka – voce, Robert Magheti (Sistem, Life on Mars) – tobe, percuţie, Matei-Radu Țeposu (Go To Berlin, Trouble Is)- chitară, Costi Grigore – bas, Victor Mihăilescu – midi controller, Ionuţ Moraru – clarinet, keyboards, voce.

https://www.facebook.com/yoonmusic
http://soundcloud.com/yoonmusic
http://vimeo.com/yoonmusic/videos
––––––––––––––––––––-
Alexandru Jijian | Dj Set | RO

Alexandru Jijian face parte din rosterul agentiei de booking Mango iar în ultimii ani a împărţit pupitrul de mixat cu artişti consacraţi pe scena internaţională. Este ghidat de o mare pasiune pentru muzică în general şi stie cum să facă dintr-o seară obişnuită o petrecere memorabilă. A crescut înconjurat de muzică clasică ascultată şi cântată de familia sa, dar apoi i-a deprins ca eroi pe legendarii Jean Michel Jarre şi Vangelis. A evoluat ca un mare colectionar nu doar de electronică, ci de muzică în general şi încet a devenit un obişnuit al organizării petrecerilor aniversare. De-a lungul timpului a mixat cu Jeff Mills, James Blake, Lawrence, Pantha Du Prince, Cristian Varela, Nina Kraviz, Levon Vincent, Chris Liebing şi mulţi, mulţi alţii.

https://www.facebook.com/alexjijian
http://www.mixcloud.com/ElectroBlogRo/electro-exclusives-no-021-alexandru-jijian/
––––––––––––––––––––-
Mr. Sushi | Dj set | UK

Ca Dj nu este obligatoriu să fi studiat muzica contemportană în Londra (dar cu siguranţă ajută). Alex Oxley a.k.a. Mr. Sushi este un guru al vieţii de noapte înca din 2005, remarcîndu-se în Anglia cu sero legendare ca Sushi’s Disco, Mash-up sau Electro Mix.
Anul acesta Mr. Sushi a mai făcut parte din line-up alături de Apparat în Londra la clubul Koko, unde s-a remarcat prin măiestria reprezentaţiei.
Si pentru că Bucureştiul merită să se distreze pe muzică de înaltă calitate, am decis să îl invităm şi noi pe 7 aprilie.

http://soundcloud.com/mistersushi
http://djmistersushi.tumblr.com/
––––––––––––––––––––-

BEN MONO | Dj Set | D

Ben Mono este un unul din cei mai râvniti DJs din Munich, Germania, fiind deasemenea un producător recunoscut pe scena muzicală. Ben şi-a creat deja o reputaţie solidă în lumea avansată a entertainment-ului din ultimii ani iar albumul său de debut, „Dual”, a fost lăudat de critici pentru complexitate şi autenticitate.
Melodiile lui pot fi ascultate în heavy rotation în playlisturile susţinătorilor lui, precum: David Clarke, Jazzanova, FUNKSTÖRUNG si ZOMBIE NATION. După ce a lucrat intens la cele mai noi creaţii, Ben Mono va lansa release-uri noi la BOYSNOIZERECORDS şi EDBANGER.
Acest globe trotter muzical va fi prezent şi în Bucureşti pentru o noapte intensa de electro.

http://soundcloud.com/benmono
https://www.facebook.com/pages/ben-mono/31104016315
http://www.lastfm.de/music/Ben+Mono#shoutbox
––––––––––––––––––––-
Apparat | FULL LIVE BAND | D

Începând cu 2001, Sascha Ring s-a cameleonizat în ”Apparat” – aşa cum îl cunoaşte publicul şi aşa cum îl adoră fanii electro-ului berlinez. Pornind de la un techno dancefloor el şi-a transformat încet stilul până la intersecţia cu muzica ambientală unde a început să pună accentul pe sound design.
Sasha Ring este un artist cu o deschidere largă către muzică, emanciparea sa permiţîndu-i să colaboreze cu diverşi producători şi DJ – profilul grupului Moderat este familiar şi celor care nu au auzit de componenţii săi luaţi separat… De aceea Apparat reuşeşte să fie nu numai centrul de greutate din formaţiunile pe care le încheagă cu alţi artişti, dar se poate întinde el însuşi de la un IDM abrupt şi rece la instrumentale pline de sensibilitate, shoegaze sau featuring-uri vocale surprinzătoare. Caracterul său prolific şi transparenţa polimorfologiei Apparat au încântat până şi cei mai sceptici critici, începutul fiind marcat de EP-ul Silizium (2005). Doi ani mai târziu, comentariile mergeau atât de departe încât muzica lui Apparat (considerat un mic magician în ceea ce priveşte producţia) nu mai era percepută ca şi când el ar fi pătruns vreun secret al achimiei, ci ca fiind pur şi simplu seducătoare.

Ambiguitatea care planează asupra sa din cauză că a avut atât de multe colaborări din 2007 până acum este spulberată la orice performance live, unde distinsul Sascha se transformă într-o prelungire fericită a pupitrului.
Un artist de nivelul acestuia este rar în spectrul actual al muzicii, aşa că venirea sa în Bucureşti este cu atât mai importantă.

http://www.apparat.net/
https://www.facebook.com/apparat.official
––––––––––––––––––––-
Visuals by KINA
======================================

Un eveniment YaZee şi Blame it, susţinut de Burn şi Grolsch.

Accesul la eveniment este permis persoanelor peste 18 ani.

Bilete în presale pot fi achiziţioante prin reţelele Bilete.ro şi Myticket.

>> http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=2194
>> http://myticket.ro/ro/bilete/645/detaliilocatie/apparat-full-live-band.html

Bilet 50 RON – 8 Martie – 18 Martie | Număr limitat de bilete
Bilet 60 RON – 19 Martie – 31 Martie | Număr limitat de bilete
Bilet 80 RON – 1 Aprilie – 7 Aprilie

==========

Artwork by GMK
http://behance.net/gimmickal sau http://facebook.com/gmkgraphicdesign

Cookies