Concurent eliminat de la Românii au Talent după ce producătorii au primit o veste neplăcută

de:
12 mai 2015
0 Afișari
Concurent eliminat de la Românii au Talent după ce producătorii au primit o veste neplăcută

 „Echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale. Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai”, se arata într-un anunt al postului de televiziune PRO TV.

S-a aflat insa ca Traian Constantin a fost eliminat dupa ce producatorii show-ului au luat la cunostinta ca numele tanarului apare intr-o ancheta a politiei legata de un caz de pedofilie. Concret, Traian Constantin este suspectat ca ar fi incercat sa profite de unul din elevii lui de pian. Parintii copilului ar fi aflat despre intreaga intamplare si au depus pe numele acestuia o plangere, scrie Wowbiz.ro.

Traian Constantin nu a vrut sa comenteze acuzatia de pedofilie cand a fost contactat de jurnalisti. El a spus ca nu stie care sunt motivele eliminarii lui din concurs si ca nu a fost contactat de nimeni de la respectiva televiziune. „Va rog sa ma credeti ca nu stiu nimic. Acum aud prima data despre asa ceva. Eu cred ca ar fi trebuit sa-mi comunice mie decizia asta. Nu este corect din partea lor ca au luat decizia asta fara sa ma anunte. PRO TV trebuia sa ma sune sa-mi comunice motivul sau incalcarile care au fost, pentru ca eu chiar nu le cunosc. Nu cunosc motivul”, a declarat Traian Constantin pentru Wowbiz.ro.

Pe de alta parte, conform informatiilor sursei citate, Traian Constantin a aflat despre eliminarea sa inca de zilele trecute, a luat la cunostinta despre motivele invocate de producatori, ba chiar ar fi semnat o anexa la contractul cu postul de televiziune prin care acceptă rezilierea.

Cookies