Concluziile procurorilor: mama Cristinei Verona a fost sufocată, Cristina s-a spânzurat

de:
06 iul. 2011
0 Afișari
Concluziile procurorilor: mama Cristinei Verona a fost sufocată, Cristina s-a spânzurat

Un comunicat al Parchetului Bucureşti remis B365.ro arată că  „autopsiile efectuate în data de 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77 de ani a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile.

De asemenea, cercetarea la faţa locului a reliefat lipsa urmelor de efracţie, uşa de acces fiind încuiată, din interior, la momentul sesizării evenimentului, precum şi absenţa urmelor de răvăşire.”

Potrivit NewsIn, care citează surse din rândul anchetatorilor, există mai multe plângeri ale vecinilor făcute la poliţie, din care reiese că femeia de 44 de ani ar fi avut un comportament bizar. În scenariul anchetatorilor, imediat după ce şi-a omorât mama, Cristian Verona ar fi conştientizat ceea ce a făcut şi şi-ar fi pus capăt zilelor.

Cadavrele celor două femei au fost descoperite, marţi seara, după ce vecinii au sunat la 112 şi au reclamat că din locuinţa celor două, situată la etajul 1 al imobilului de pe Bulevardul Primăverii nr.43 vine un miros puternic. Atât uşa, cât şi geamurile locuinţei erau închise din interior, fapt ce exclude ipoteza unui dublu asasinat. Cercetarea la faţa locului a fost făcută după ce un pompier a forţat uşa balconului.

Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, Cristina Verona a fost corespondent al agenţiei Associated Press în perioada 1990 – 1993. A condus în calitate de fost redactor-şef revista Elle, precum şi publicaţiile Reader’s Digest şi Sale&Pepe. A lucrat, de asemenea, la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relaţii Publice.

Cristina Verona era divorţată şi nu avea copii. Potrivit cunoscuţilor, avea o relaţie bună cu mama ei, Elena Pârvulescu. Aceleaşi surse spun că cele două nu ar fi locuit mereu împreună şi că mama Cristinei Verona ar fi avut un apartament în cartierul bucureştean Drumul Taberei.