BAZAR

CONCERTUL VIOLETTA LIVE, MUTAT DE PE ARENA NAŢIONALĂ ÎN PIAŢA CONSTITUŢIEI. VEZI DE CE

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Concertul Violetta LIVE, programat pe data de 2 septembrie 2015, la ora 19.30, se mută de pe stadionul Arena Naţională în Piaţa Constituţiei pentru ca terenul de fotbal să fie pregătit pentru meciul pe care România îl va susţine pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie, anunţă organizatorii concertului. Conform organizatorilor, după CONCERTUL VIOLETTA LIVE ar fi fost necesară schimbarea gazonului pe Arena Naţională, acest lucru ridicând probleme de fiecare dată pe stadion. 

CITEŞTE ŞI S-a suplimentat numărul de bilete la CONCERTUL VIOLETTA LIVE 

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Schimbarea locului de desfăşurare a evenimentului are la bază raţiuni logistice, timpul foarte scurt avut la dispoziţie pentru eliberarea Arenei Naţionale şi pregătirea gazonului pentru meciul României din 7 septembrie 2015 putând afecta desfăşurarea în condiţii optime atât a turneului, cât şi a meciului, anunţă organizatorii CONCERTULUI VIOLETTA LIVE. 

„Concertul ar fi avut un set-up diferit faţă de evenimentele susţinute până acum pe stadion, cu scaune pe gazon şi scena poziţionată în dreptul unei tribune, ocupând un spaţiu mult mai mare din suprafaţa terenului. Astfel, schimbarea gazonului ar fi fost absolut necesară pentru meciul pe care echipa României îl va susţine pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie. În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanţii turneului Violetta Live, am ajuns de comun acord la concluzia că adaptarea producţiei turneului la setupul de outdoor, stadion sau piaţă, necesităeforturi mult mai ample şi extra timp, fapt pentru care şi activităţile de load-out din stadion ar dura mai mult decât estimările iniţiale, limitând astfel timpul rămas la dispoziţie pentru pregătirea terenului” a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emagic, organizatorul evenimentului la Bucureşti. 

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Biletele achiziţionate până în prezent îşi vor păstra valabilitatea, amenajarea locurilor în Piaţa Constituţiei urmând să respecte aceeaşi schemă de amplasament a categoriilor de preţ, anunţă organizatorii. Cei care deja şi-au cumpărat bilete sunt rugaţi să verifice siteul www.eventim.ro, pentru detalii şi informaţii privind renumerotarea locurilor. Ca urmare a spaţiului disponibil din Piaţa Constituţiei, toate scaunele vor fi amplasate la o distanţă mai mică faţă de scenă, cu o vizibilitate mai bună, fără însă a se modifica preţurile biletelor aferente, susţin organizatorii care spun că fiecărui loc din Arena Naţională îi va corespunde un loc în Piaţa Constituţiei, scaunele fiind dispuse într-un aranajament de semicerc, astfel încât cei care au cumpărat locuri în tribună vor primi în noul amplasament locuri mult mai aproape de scenă.

În timpul unui spectacol VIOLETTA LIVE, artiştii schimbă peste 75 de costume

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Dupa succesul extraordinar al serialului Disney Channel, Violetta, si ca urmare a popularitatii turneului international Violetta in Concert din 2013-2014, The Walt Disney Company anunta ca noul turneu international din 2015, Violetta Live, va ajunge in Bucuresti!
Violetta Live va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpreteaza rolul Violettei. Alaturi de Martina, pe scena vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty). Artistii vor interpreta cele mai indragite melodii din sezoanele 1 si 2, precum si En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci muzicieni, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Cateva informatii despre turneul Violetta Live 2015:

In timpul unui spectacol, artistii schimba peste 75 de costume:
13 costume pentru Martina Stoessel (Violetta)
50+ pentru restul actorilor
9 costume pentru dansatori
5 pentru muzicieni
11 perechi de pantofi pentru Martina Stoessel (Violetta)
In total, sunt folosite peste 70 de perechi de pantofi pentru actori, dansatori si muzicieni
10 camioane sunt utilizate pentru a calatori cu turneul in Europa.

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Dureaza aproximativ 14 ore pentru a pregati spectacolul in fiecare locatie
Pentru a demonta elementele tehnice dupa terminarea ultimului spectacol din fiecare oras sunt necesare, in medie, 5-6 ore. Echipa va calatori peste 13.000 km intre 24 de orase din 9 tari in primavara anului 2015.

Turneul VIOLETTA LIVE cuprinde peste 100 de spectacole, în 38 de oraşe şi 12 ţări europene

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. In cadrul turneului vor fi sustinute peste 107 spectacole in 38 de orase din 12 tari din Europa, in 2015
Sistem HD LED de 240 m2 cu 3 ecrane LED curbate mobile
Zboruri si efecte vizuale spectaculoase – zapada, 4.500 kg de confetti si 20.000 kg materiale pirotehnice vor fi utilizate in cadrul turneului, in perioada ianuarie-martie
Peste 120 de persoane – protagonistii serialului, dansatori, muzicieni, echipa de productie a turneului – calatoresc pentru a pune in scena fiecare spectacol programat.

CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Primul concert Violetta a fost pus in scena la Teatro Gran Rex, in Buenos Aires, in martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentatii si a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat in Asunción, Paraguay, in septembrie 2013, dupa care s-a mutat in Europa unde au fost sustinute 62 de spectacole in 15 orase din Spania, Italia si Franta. In total, turneul a vandut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, in 12 tari. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live in intregime si le-a oferit fanilor sansa de a vedea ce se intampla in culisele unui turneu de concerte live. Noul concert Violetta Live va ajunge in Romania, in Bucuresti, in septembrie 2015.
CONCERT VIOLETTA LIVE, BUCUREŞTI 2 SEPTEMBRIE 2015. Serialul Violetta s-a bucurat rapid de succes in toate pietele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovela” pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei, o tanara talentata care revine in orasul natal, Buenos Aires, dupa ce a trait cativa ani in Europa, si reuseste sa faca fata provocarilor si schimbarilor dramatice din viata de adolescenta, pe acorduri muzicale si in ritm de dans. Dublat in 15 limbi, Violetta a fost urmarit de peste 45 de milioane de persoane in perioada octombrie-decembrie 2014. Violetta s-a clasat pe locul #1, notorietate spontana, intre personajele preferate ale fetelor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani, in sudul Belgiei, Franta, Italia, Polonia si Spania.
Violetta a avut un succes imens si cu produsele personalizate, in diverse categorii precum articole de moda, produse pentru casa, papetarie, accesorii, cosmetice, jucarii, electronice, carti si reviste, inregistrand vanzari de peste 3 milioane de carti si un milion de jurnale numai in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Artistii din Violetta au obtinut numeroase discuri de platina, cu vanzari de peste 2 milioane de unitati in lumea intreaga.
Violetta are peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, la nivel global, inregistrand mai multe cautari pe YouTube decat Justin Bieber in Italia, Spania si Franta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button