Concert Vaya con Dios

de:
23 nov. 2010
0 afișări
Concert Vaya con Dios

Starea de sănătate a solistei Dani Klein, motivul amânării concertului de la Bucureşti, s-a ameliorat în ultimele zile. Deşi momentan se află în continuare sub strictă observaţie a medicilor din Bruxelles, artista belgiană e în plin proces de recuperare şi se simte mult mai bine.

Într-un mesaj postat săptămâna trecută pe site-ul oficial al formaţiei, membrii trupei îşi rugau fanii să aibă răbdare şi să fie alături de Dani, până când vor putea reprogramă. Astăzi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit că trupa va putea onora promisiunea de a cânta pentru fanii români pe 23 decembrie, mulţumindu-le celor care au avut încredere şi i-au aşteptat.

Bileţele achiziţionate pentru 11 noiembrie rămân valabile pentru noua dată. În cazul în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la evenimentul reprogramat, îşi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat tichetul, începând de luni, 15 noiembrie, într-un interval de 4 săptămâni. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată la cererea clienţilor către adresa [email protected] în contul din care s-a efectuat plata.

Cookies