Concertul lui SEAL de astăzi, de la Bucureşti, a fost ANULAT

de:
27 nov. 2012
0 Afișari
Concertul lui SEAL de astăzi, de la Bucureşti, a fost ANULAT

„Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astăzi, 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, este anulat”, se arată în comunicatul organizatorilor remis MEDIAFAX.

„Deşi pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul şi echipa sa de producţie au refuzat să susţină spectacolul, invocând motive tehnice nesusţinute de realitate. Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susţine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziţia lui Seal, scena este pregătită pentru ca producţia lui Seal să înceapă montajul. Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziţie un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul şi camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel şi camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producţia lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producţia lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce ţin de siguranţă”, a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

„Sala Palatului a găzduit, de-a lungul anilor, sute de spectacole a căror producţie a necesitat montarea unor efecte şi instalaţii mai mari decât cele presupuse de concertul Seal”, se încheie comunicatul.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim de unde au fost achiziţionate, începând de miercuri, 28 noiembrie.

Concertul lui Seal de la Bucureşti a fost organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum „Killer”, „Crazy” şi „Kiss from a Rose”. Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Celebrul cântăreţ britanic ar fi venit la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent material de studio, „Soul 2”.

Seal a susţinut un concert la Bucureşti în 2006.

Cookies