Concertul lui Johnny Logan, la Bucureşti, a fost anulat

de:
08 oct. 2013
1 Afișari
Concertul lui Johnny Logan, la Bucureşti, a fost anulat

Project Events, organizatorii concertului lui Johnny Logan – artist cunoscut la nivel internaţional sub denumirea „Mister Eurovision”- anunţă că show-ul artistului nu va mai avea loc în Capitală pe 16 noiembrie, din cauza unor probleme care ţin de disponibilitatea sălii, scrie adevărul.ro.

Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul din Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu tichete la alte concerte organizate de Project Events (BZN – 25 octombrie, Demis Roussos – 5 decembrie, Scorpions – 14 decembrie, Jose Carreras – 15 decembrie).

Persoanele care aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Perioada în care cei care şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este 7 octombrie – 7 ianuarie 2014.

Cei care aleg să schimbe biletul pentru concertul lui Johnny Logan cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte tichetul intact şi valid.

Cookies