Concertul lui Bryan Ferry se amână pentru septembrie

de:
15 apr. 2011
0 afișări
Concertul lui Bryan Ferry se amână pentru septembrie

Detaliile privind noua locaţie a concertului Bryan Ferry de la Bucureşti din 18 septembrie vor fi comunicate în cursul săptămânii viitoare.

Artistul a fost supus unor teste medicale amănunţite în ultimele două săptămâni; în urma rezultatelor medicul personal al artistului i-a recomandat o pauză de minimum o lună între cele două turnee internaţionale, cel cu Roxy Music pe care tocmai l-a încheiat în martie în Noua Zeelandă şi cel solo din Europa care ar fi trebuit să înceapă pe 19 aprilie. Aşadar primele şapte concerte programate inţial pentru luna aprilie şi cel de la Bucureşti de pe data de 1 mai au fost reprogramate.

Biletele achiziţionate pentru concertul din 1 mai rămân valabile şi pentru concertul din 18 septembrie.

În cazul în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la eveniment la noua dată, îşi pot recupera banii pe bilete de la punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate.

Pentru biletele achiziţionate online, cei care doresc returnarea acestora sunt rugaţi să trimită detaliile comenzilor pe adresa [email protected].

Suma reprezentând preţul biletului va fi rambursată integral în baza biletului pe care cumpărătorul îl va prezenţa ca fiind intact şi valid. Biletele pot fi returnate în perioada 15 aprilie -14 mai 2011.

Concertul Bryan Ferry din 18 septembrie 2011 este produs de One Event.

Cookies