BAZAR

Concertul Jennifer Lopez din Bucureşti, amânat pentru anul viitor. VEZI DE CE

Motivul amânării concertului divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerinţelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică.

Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului cântăreţei, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură.

„Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenţionează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor. Cu siguranţă, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condiţiile prevăzute iniţial”, se mai spune în comunicatul organizatorilor.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată şi anunţată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete şi doresc să recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de 5 octombrie şi până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button