Concertul de adio al trupei 5Gang va avea loc în București. Detaliile despărțirii oferite de vloggerul Selly

de:
15 sept. 2021
426 Afișari
Concertul de adio al trupei 5Gang va avea loc în București. Detaliile despărțirii oferite de vloggerul Selly
Concertul de adio al trupei 5Gang va avea loc în București. Detaliile despărțirii oferite de vloggerul Selly / Sursa: captură FOTO Selly

Trupa 5GANG se desparte după patru ani de existență, iar membrii trupei au ales să dea un concert în care să-și adune pentru ultima dată fanii. „Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri”, a anunțat motivul despărțirii celebrul Selly, pe vloggul pe care îl deține.

Selly a făcut anunțul despărțirii trupei 5GANG chiar pe scenă, veste urmată de o postare pe Youtube cu mesajul „Ne despărțim. 5GANG se oprește aici.”.

Vloggerul a spus că proiectul propriu-zis va lua sfârșit la finalul acestui an, când va fi lansat un nou film al trupei, însă ultimul concert al trupei va avea loc înainte, pe 19 septembrie.

”Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții. A fost un proiect senzațional pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături, a fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie”, a afirmat Selly pe scenă, în fața mulțimii.

De ce se desparte trupa 5GANG

Principalul motiv al despărțirii 5GANG, explicat de Selly, este vârsta: „Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta, am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural. Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur, cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât. Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă”.

Concertul de adio va avea loc în București, la Romexpo, duminică, 19 septembrie, ora 18.00, precedat de o secțiune de ”Meet&greet”, în care membrii trupei vor răspunde la întrebările fanilor.

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a ajuns la cifra de 3 milioane de urmăritori pe YouTube, iar numele său apare în portofoliul agenției Global Influencers.

Cookies