Traditii si Flori de Sarbatori

de:
23 apr. 2013
0 Afișari
Traditii si Flori de Sarbatori

Astfel, in perioada 26 aprilie – 5 mai 2013, bucurestenii sunt asteptati in Parcul Cismigiu, la un eveniment dedicat traditiilor si obiceiurilor romanesti, unde mestesugari din toate regiunile tarii au pregatit pentru vizitatori podoabe lucrate manual, bunatati specifice sarbatorilor, aranajamente florale etc. Accesul vizitatorilor este liber.

Pe langa cele 60 de casute special amenajate pentru targ, in Foisorul parcului sunt pregatite momente artistice sustinute de fanfare, cvartete si grupuri de copii. Astfel, printre altii, in Foisor vor sustine un concert Muzica Militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul” – Bucuresti, cvartetele „Anima”, „Arpeggione” si „Passione”, precum si grupurile de copii „Tecucelul”, Galati si „Mladite Ilfovene”.

Micii vizitatori sunt asteptati de asemenea la o piesa de teatru in ziua de Florii, se pot plimba cu poneii si pot vizita o expozitie de iepurasi cu vanzare.

Tot in Cismigiu, atelierele „Creative Arts” aduc in fata doritorilor activitati de reciclare, pictura si desen, handmade, design textil, arta florala si colaj, iar libraria mobila BookLand vine in parc in intampinarea iubitorilor de carte, aducand peste 5.000 de titluri din toate genurile artistice, reprezentand 120 de edituri.

Cookies