Concerte pentru toate gusturile la târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”. Spectacolele de duminică, reprogramate pentru luni, 12 decembrie | UPDATE

10 dec. 2022
7667 afișări
Concerte pentru toate gusturile la târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”. Spectacolele de duminică, reprogramate pentru luni, 12 decembrie | UPDATE
Concerte pentru toate gusturile la târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”. Cine cântă în Parcul Drumul Taberei, în weekendul 10-11 decembrie | Sursă foto: Primăria Sectorului 6

Cel mai vizitat târg de Crăciun din București, „West Side Christmas Market”, le-a pregătit oamenilor un program special pentru weekendul 10-11 decembrie, plin de concerte.

În Parcul Drumul Taberei vor cânta artiști pentru toate gusturile, iar bucureștenii sunt așteptați să se distreze.

UPDATE, luni, 12 decembrie: Duminică a plouat fără încetare, iar organizatorii au decis să anuleze programul artistic de la Târgul de Crăciun „West Side Christmas”.

Concertul de duminică a fost reprogramat pentru luni, 12 decembrie, la aceeași oră.

Astfel, la ora 19:00, va fi spectacolul „Un Crăciun pentru noi toți”, pregătit pentru cei mici, iar de la ora 20:00, părinții se vor distra cu Surorile Oșoianu și Lupii lui Calancea.

Știrea inițială

Concerte pentru toate gusturile la „West Side Christmas Market”

Primăria Sectorului 6 a anunțat care va fi programul artistic de care se vor putea bucura vizitatorii târgului de Crăciun „West Side Christmas Market” în acest final de săptămână.

V-am pregătit un weekend super energizant! Cu multă muzică bună și formații celebre.

Show-ul este garantat, a transmis administrația publică.

Concertele vor avea loc seara, începând cu ora 19:00, pe scena pregătită la intrarea în târgul de Crăciun. Iată ce artiști vor susține concerte în acest weekend:

Sâmbătă – 10 decembrie:

  • Ora 19:00: Contrapunct,
  • Ora 20:00: Vunk.

Duminică, 11 decembrie:

  • Ora 19:00: Spectacolul „Un Crăciun pentru noi toți”,
  • Ora 20:00: Concert etno-rock susținut de Surorile Oșoianu și Lupiilui Calancea.

Vreme ca de primăvară în Capitală

Vremea din acest final de săptămână este perfectă pentru o plimbare prin parc, prin târg sau pentru a lua parte la unul dintre concertele organizate de PS6.

Bucureștenii au parte de temperaturi cu mult peste normalul perioade în care ne aflăm. Sâmbătă vom avea parte chiar și de soare în Capitală.

Sâmbătă

Prima zi de weekend aduce vreme frumoasă, soare și temperaturi ridicate. Maxima termică a zilei va fi de 13 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul bate slab. Viteza medie nu va depăși 6km/h.

Pe timp de noapte, temperatura scade, însă va fi în continuare ridicată pentru această perioadă din an. Minima termică va fi de 8 grade Celsius.

Este posibil să avem parte și de adverse peste noapte. Vântul bate moderat, viteza maximă fiind de 13 km/h.

Duminică

Duminica vine cu temperaturi chiar și mai ridicate, însă cu un cer predominant noros. Maxima termică a a zilei va fi de 16 grade Celsius. Vântul o să bată moderat, viteza media fiind de 19 km/h.

Peste noapte se așteaptă o ploaie slabă în Capitală. Minima termică va ajunge la 8 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat. Vântul se mai domolește puțin, însă se menține moderat, viteza medie fiind de 15 km/h.

Cookies