Concerte, fitness, curs de olărit şi improvizaţie teatrală la ”Roaba de cultură”

de:
18 aug. 2011
1 Afișari
Concerte, fitness, curs de olărit şi improvizaţie teatrală la ”Roaba de cultură”

Asociaţia Green Revolution vine cu aceste propuneri pentru cei care îşi petrec week-end-ul în Bucureşti. Vineri, la ora 18.00, începe cursul de olărit FiorArte. De la ora 19.00, Anca Bucur, instructor la Clasa WorldClass de Combat Force, vă invită la să ardeţi caloriile.

Sâmbătă, de la ora 10:00, începe Clasa WorldClass de Pilates cu Andreea Belu. 10 ore mai târziu, va debuta Recitalul Cvartetului Capriccio.

Duminică, de la ora 19:00, Eugen Avram va susţine un recital folk, iar de la ora 20:30, va fi succedat de Trupa Freeze, care va susţine un spectacol de improvizaţie teatrală.

“Prin “Roaba de cultură” ne-am dorit să aducem cultura în natură, acolo unde sunt oamenii, şi să venim cu o alternativă la petrecerea timpului liber prin muzică, dans, pictură sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punţi prin întoarcerea la valori, la cultură şi dialog. „Roaba de cultură” este un exerciţiu pe care fiecare dintre noi îl poate face”, explică Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Proiectul„Roaba de cultura” oferă gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber în natură.

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, în parteneriat cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) şi FiorArte şi sprijinit de Ciuc, Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle, Free Rider, B365.ro, Metropotam, Zile şi nopti şi inparc.ro.

Proiectul se va derula până pe 15 octombrie 2011, într-un spaţiu multifuncţional din Parcul Herăstrău, pe pajiştea din zona Pescăruş. ”Roaba de cultură” propune publicului concerte de muzică clasică, electronică, cursuri de dans, ateliere de pictură şi olărit, dar şi diverse activităţi sportive. De la eveniment nu vor lipsi piese de teatru şi proiecţii de filme, realizate în parteneriat cu institutele culturale.

Pasionaţii de lectură pot închiria gratuit cărţi pe care le pot citi numai în spaţiul special amenajat. Cei care vor să continue lectura pentru a doua zi pot face o rezervare a volumului pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiază şi de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul în zona ,,Roabei de cultură” este permis şapte zile pe săptămână, de luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar de vineri până duminică, între orele 10.00 – 02.00.

Cookies