BAZAR

Concerte-eveniment ale unor artiști de renume, în aer liber, în Piața Universității

Joi, pe 1 august, la ora 20.00, Jazzadezz o să ne ajute să visăm şi să ne pregătim pentru concertul Luna Amară, care va începe la ora 21.30.

De la debutul lor în 2000, Luna Amară a susţinut peste 700 de concerte atât în România, cât şi în Ungaria (Sziget Festival 2005 şi 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda şi Franţa (East West Fest 2006, Lille), iar joi vin la Universitate să ne încânte cu un sunet complex, inedit.

Vineri, 2 august, Carvana AVON ajunge în Piaţa Universităţii şi prezintă un concert Antonia.

Sâmbăta, 3 august, la ora 20.00, vor concerta cei de la Jazzapella și Kumm.

Kumm este o trupă românească de rock alternativ, care a luat naştere în 1997, în Cluj, iar de atunci a reuţit să lanseze cinci albume şi să câştige inima multor fani, iar sâmbătă vin în Poiană, unde îi vei putea aplauda, începând cu ora 22.00.

Dumincă, în Poiană, te vei putea bucura de vizita ShortUp Festival şi de proiecţiile atent selectate de aceştia.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative.

Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button