Colinde, dans și piese de teatru în Parcul Titan, în următoarele trei weekend-uri. PROGRAMUL COMPLET

de:
06 dec. 2013
1 Afișari
Colinde, dans și piese de teatru în Parcul Titan, în următoarele trei weekend-uri. PROGRAMUL COMPLET

În cadrul acestor spectacole, elevii din programul PEPINIERA DE TALENTE a Sectorului 3, ediția 2013-2014, vor prezenta pentru prima dată în faţa publicului propriile producţii artistice pregătite special pentru aceste Sărbători: colinde, dans, teatru, interpretare muzical-vocală şi instrumentală, după cum informează un comunicat de presă al Primăriei.

Alături de ei, vor evolua Oana Ioniţă și copii din Școala Dance Planet,actorul Bogdan Muntean cu un spectacol de magie, precum și  Dan Helciug și Andreea Haissan, care vor interpreta colinde internaționale și populare.

Trupa Teatrului Național pentru Copii Abracadabra condusă de Magicianul Marian Râlea va susține spectacole în aer liber, copii părinții și bunicii din Sectorul 3 fiind invitați să descopere poveștile de iarnă: „Povestea lui Moş Nicolae”, „Povestea Brăduţului” şi  „Povestea lui Moş Crăciun”, iar Compania de Teatru Gestual Art va aduce în Parcul Artelor celebra poveste de iarnă „Fetița cu chibrituri”.

Conceptul este semnat de Alice Barb, directorul Centrului Cultural Casa Artelor, iar coordonatorul acestui proiect este Vlad Conovaru.

 

 

Cookies