ȘTIRI

Concert ~ YellLow & Crowd Control

Iepurasii YellLow si-au facut tot mai des aparitia pe scenele cluburilor si festivalurilor bucurestene in 2012 , s-au plimbat de la Guerrilive la B`estfest, apoi s-au pus pe treaba si aproape au finalizat inregistrarea primului lor material discografic.

Albumul va iinclude colaborari cu artisti cunoscuti atat in mainstream, cat si din underground si propune o abordare usor diferita, cu un sound mai complex si mai puternic, completat de o productie profesionista.

Nascut dintr-o joaca in ianuarie 2010, conceptul galben este acum sustinut de Andi Petreanu (clapa, sampler, efecte), alaturi de Luiza Popescu la voce, de Radu la bas si, mai de curand, de un al patrulea membru, bateristul Alexe Alexandru.

YellLow este fuziunea dintre doua concepte opuse: yell ( digital , sharp ) si low ( bass, down tempo ). 
Incadrat in zona muzicii electronice, sound-ul YellLow combina o multime de elemente stilistice, trecand de la pasaje trip-hop la alternativ, pop si post-soul.

www.youtu.be/0xyYymJ8_Ao
www.youtu.be/DgfEVMp0PP8
www.facebook.com/yellLows

Cei 4 membrii Crowd Control s-au nascut si au crescut in Valcea si au infiintat un cvartet bucurestean de electro-fusion, un proiect muzical care implica un 
sintetizator, o chitara, tobe si voce. Din 2002 incoace au activat in diferite proiecte, dintre care mentionam trupa Metropolis (Valcea), sau ca membrii ai colectivului Abator Industries si Tunesinnaourheads, in Bucuresti. 

Sound-ul Crowd Control poarta amprenta stilului compozitional cinematic al claparului Razvan Gabar, chitarei atmosferice a lui Alex Radut, simtul ritmic minimal si groovy al lui Coshmelin si vocea ingropata in reverb si delay a lui Andrei Bucureci.

 

Intrare 15 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button