ȘTIRI

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: Reguli de acces şi recomandări pentru concertul din BUCUREŞTI

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Violetta Live”, show-ul inspirat de serialul pentru copii difuzat de Disney Channel, ajunge și în România pe 2 septembrie 2015. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției și îi va avea ca protagoniști pe actorii din distribuția originală a telenovelei. 

ACCESUL LA EVENIMENT:

Concertul Violetta Live este programat să înceapă la ora 19:30, dar accesul în Piața Constituției se va face începând cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie) – pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre stația de metrou Izvor (Piața Națiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z. Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold și Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzător de la fiecare dintre cele doua intrări, informează infomusic.ro.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

REGULI DE ACCES:

Nu este permis accesul cu:

sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
căști de motociclist,
bidoane de plastic, băuturi sau mâncare,
cutii de băutură, conserve,
artificii, spray-uri, lasere,
scaune, bannere susținute de bețe,
arme, obiecte contondente, lanțuri,
animale de companie,
bagaje voluminoase,
aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

RECOMANDARI PENTRU SPECTATORI:

să ocupe doar scaunele alocate biletelor achiziționate;
să rămână așezați pe toată durata concertului, pentru a nu incomoda spectatorii aflați pe rândurile din spate;
să nu se apropie sub nicio formă de baricadele de la scenă, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate optimă în condiții de maximă siguranță.

În caz de ploaie:
Accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.
Accesul copiilor la Violetta Live:
Minorii cu vârsta sub 14 ani pot participa la eveniment doar însoțiți de părinți sau de un adult tutore.

O persoană cu bilet într-o anumită categorie de preț nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioară sau inferioară de preț, ci doar în categoria în care și-a achiziționat biletul.

Se recomandă părinților sau tutorilor care însoțesc copiii sub 14 ani să își cumpere bilet în aceeași categorie de preț cu biletele copiilor, întrucat organizatorii nu își pot asuma responsabilitatea pentru copiii lăsați neînsoțiți.

De asemenea, prezența bebelușilor nu este recomandată din cauza zgomotului foarte puternic, dacă părintii aleg totusi sa vina la concert alaturi de acestia, o vor face pe propria răspundere, accesul celor mici fiind posibil numai în baza unui bilet valid.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Jetoane pentru băuturi și mâncare

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

Nu vor fi comercializate băuturi alcoolice și nici bere fără alcool.

În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 21:45, fie până pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Restricții rutiere:

În perioada premergătoare concertului, în zona Pieței Constituției se vor aplica restricții de circulație, după cum urmează:
pe banda 3 din jurul Pietei Constitutiei
pe banda 1 de pe Bd. Libertatii (in directia Izvor/ Bd. Natiunile Unite)
pe banda de parcare din semicercul Pietei Constitutiei
si pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), dupa prima trecere de pietoni.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Rute ocolitoare:
Circulația va fi inchisă complet pe bulevardele ce duc spre Piața Constituției, de pe 02.09.2015 la ora 08:00, pana pe 03.09.2015 la ora 06:00, fapt pentru care se recomandă utilizarea urmatoarele trasee:
Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria;
Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei;
Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Locuri de parcare:
Ca urmare a lipsei locurilor de parcare din zona Pieței Constituției, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Trasee RATB modificate

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) modifică, de miercuri dimineaţă până joi dimineaţă, traseele autobuzelor din centrul Capitalei, cu ocazia concertului susţinut de artista Violetta în Piaţa Constituţiei. Detalii, aici.

Bilete la concertul Violetta Live:
Biletele sunt disponibile online în continuare, urmând ca în ziua concertului acestea să poata fi achiziționate (în limita disponibilității) și de la intrare, de la casele de bilete amplasate în dreptul celor două căi de acces.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button