ARHIVA B365

Concert umanitar ~ Maria Raducanu & Friends

Laurentiu are nevoie de o MANA de ajutor

Maria Raducanu & Friends va asteapta miercuri, 14 decembrie, La Scena , la un concert caritabil ce are rolul de -l ajuta pe Laurentiu, un copil de numai 1an si 4luni, care are nevoie de o proteza mioelectrica pentru manuta.

Laurentiu Narcis Giubelan s-a nascut pe 23 iulie 2010 fara jumatate din antebrat si fara manuta stanga. Dupa 10 ecografii printre care 4D si morfo-fetala, medicii nu au vazut ca lipseste o parte atat de mare din manuta. Laurentiu are nevoie de o proteza bionica pentru care este necesara suma de 30.000 euro, suma mult prea mare pentru posibilitatile parintilor. Ajutorul tau poate schimba viitorul lui Laurentiu.

Mai multe detalii despre acest caz: http://help-laurentiu.blogspot.com/

Maria Raducanu ‚este o aparitie fara precedent – sunetul ei pur nu se aseamana cu sunetul nimanui desi ea canta melodiile Mariei Tanase si alte cantece din folclorul romanesc, dar si fado-ul portughez si cantecele de jale si bucurie, in alte limbi, posedand geniul de a „canta” in diferite dialecte, de a fraza limba ca un poet’.

“Reusita cu care ma mandresc cel mai mult este aceea de a nu exista, oficial vorbind, in calitate de cantareata. Exist doar in fapt, in sensul ca oamenii vin la cantarile mele, ma aplauda, ma felicita, imi spun ca-i emotionez.”

Un eveniment Merci Charity Boutique sprijinit de Hello Menthol si La Scena.

Parteneri media: Tilllate.com Romania, B365.ro, Sapte Seri, Metropotam.ro, Urban, UZR, Best Event, 220, Neaparat, SoFresh, AnyPlace, Beat Factor, Woobicha, Hype Street, Tataia, Feeder, ArtClue

Intrarea este 20 lei si reprezinta donatia ta pentru Laurentiu, aportul adus de tine in salvarea unei vieti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button