Concert ~ Trupa no 13

de:
18 mai 2012
0 Afișari
Concert ~ Trupa no 13

Cel mai bun grup rock ce abordeaza un repertoriu international – Trupa no 13 -revine pe scena Tete-a-Tete, sambata, 19 mai, incepand cu ora 9 seara.

Trupa No. 13 a luat nastere in vara anului 2003 din dorinta de a oferi publicului un repertoriu familiar, dar si din bucuria de a canta piesele unor artisti celebri. Repertoriul trupei, ce acopera o arie extinsa de piese celebre, creste considerabil in cantitate, dar mai ales in calitatea pieselor, direct proportional cu exigenta membrilor trupei. Considerata de foarte multi drept „trupa cu cel mai bun sound live din Romania”. Trupa 13 are o vasta experienta pe scena muzicii.

Tete-a-Tete Coffee Art &Chill este un lounge in Parcul Herastrau, departe de viata agitata a orasului. Un spatiu intim si hedonist, in care aducem in acelasi loc tot ceea ce poate sa cultive placerea si relaxarea: cafeaua, ceaiul, cartile, muzica, teatrul, lenevitul sub cerul liber. Veti regasi cate ceva din aerul Parisului, alaturi de piese de teatru jucate de actori romani talentati, teatru de improvizatie, concerte de jazz sustinute de cei mai buni muzicieni romani ai momentului; in plus, lansari de carti, expozitii, targuri vintage, de arta si handmade.

Tete-a-Tete – evenimente pentru toate gusturile, preturi pentru toate buzunarele si o atmosfera pe care iti vei dori sa o regasesti!

Cookies