ARHIVA B365

Concert ~ Trio Strad

Resita, Petrosani, Bistrita, Baia Mare, Sibiu, Dumbraveni, Arcus sunt orase pe care violonistul Alexandru Tomescu, violoncelistul Razvan Suma si pianistul Toma Popovici le-au bifat în cadrul Turneului ArTime, care a început în 5 decembrie.

Acum Trio Strad ajunge în Bucuresti. Daca sâmbata la Garage Hall, cei trei ofera un recital Fusion alaturi de cunoscutul artist Berti Barbera, ei se vor afla duminica, 18 decembrie pe scena Salii Radio într-un recital Very Classic. În program – Trio în Si major op. 8 de Johannes Brahms si Trio în fa minor op. 65 de Antonin Dvorák.

Pâna acum turneul ArTime si-a atins scopul: sali pline peste tot si entuziasm din partea publicului pentru cele trei tipuri de program propuse: very classic (cu triourile de Brahms si Dvorák), light classic (cu opusuri de Schubert, Chopin, Saint-Saëns, Paganini) si fusion classic, care a continut cover-uri dupa melodii celebre ale unor formatii ca Beatles, Led Zeppelin, dar si compozitii de Heitor Villa Lobos si Julio Santillan.

Recitalul de la Bucuresti va fi precedat de o repetitie generala cu public programata pentru ora 14, în cadrul careia veti putea asculta programul Fusion, în care li se va alatura Berti Barbera. Acest eveniment se înscrie în proiectul Ť Tinerii la repetitii ť lansat de LiterNet, în care Trio Strad a decis sa se implice pentru a le putea arata doritorilor ce se ascunde în spatele unui recital de succes.

Trio Strad va fi prezent pe scena Salii Radio asadar, în data de 18 decembrie începând cu ora 19.00. Iar daca nu ati prins bilete, veti putea sa urmariti recitalul celor trei artisti la Radio România Muzical (104,8 fm), într-o transmisiune directa realizata de Monica Isacescu. De asemenea, cele doua recitaluri de la Bucuresti vor fi preluate de TVR Cultural si difuzate în datele de 25, 26 si 27 decembrie de la ora 19.00 în cadrul emisiunii Concertele TVR Cultural, realizate de producatorul TV Oana Dragulinescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button