COOL CITY

Concert ~ Toulouse Lautrec

Rebeli si boemi , inarmati cu chitari si caciuli de blana, Toulouse Lautrec revin sambata, 18 februarie , pe scena din Control si promit un show senzational.

Toulouse Lautrec si-au castigat, inca de la inceput (2009), o pozitie interesanta in zona muzicala alternativa. Cu un sound rock original, trio-ul nu s-a lasat usor incadrat in categorii si genuri si inca incearca sa pastreze misterul asupra componentei trupei.

„Bonsoir, Nous Somme les Toulouse Lautrec, soyez les bienvenues!”

Apartman (chant & guitarre)

Dizzy (basse & chant)

Greenman (batterie)

“Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel base a Bucarest. La diversite est une chance, cultivez-la!”

Dupa un 2011 tumultos, in care au lansat albumul lor de debut ”Heroes” si in decursul caruia piesele ”Te spun”, ”Yesman” si ”Domino” s-au mentinut luni la rand in top positions la Radio Guerrilla, Toulouse Lautrec au inceput anul in forta, cu vise marete si anuntarea unui plan de atac national si international ( 23 martie – Godor Klub, Budapesta/24 martie – moszkva cafe, Oradea /28 aprilie – Rocker’s Festival, Garnic / 18 mai – Open air, Sibiu ).

Desi, in general, se ascund in spatele unui misterioase portretizari aristocrate (cultivata, boema si decadenta), in 2011 trupa Toulouse Lautrec si-a facut aparitia ca invitata speciala la diverse emisiuni de pe posturile tv nationale (TVR1, TVR2, Mtv, 10 Tv, etc) si a invadat youtube-ul cu clipurile pieselor ”Yesman”, ”Domino”, ”Dizzy Rubber Wheel” si “Someone Took Life As It Came” ( lansat in decembrie si realizat de catre Creativelaboratories cu participarea lui Alexandru Potocean ).

Tot anul trecut am avut ocazia sa ii vedem pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, « Fete de la Musique » , Bestfest, Festivalul Peninsula, Padina Fest si la Rowmania Festival.

www.toulouselautrec.ro

www.myspace.com/toulouselautrecband

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button