Concert ~ Tides From Nebula

de:
10 nov. 2011
1 Afișari
Concert ~ Tides From Nebula

Onorându-şi promisiunea făcută în luna mai, una din cele mai titrate formaţii de post rock ale momentului, Tides From Nebula revine în România pentru două concerte în luna noiembrie, unul dintre ele, singurul din Bucureşti, în clubul Kulturhaus.

Trupa poloneză se află în turneu european de promovare a noului album ‘’Earthshine’’. Turneul include, pe lângă România, ţări ca Grecia, Franţa, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria şi Cehia.

Earthshine, noul album Tides From Nebula se găseşte deja în toată Europa prin Casa de Discuri Mystic Productions iar fanii şi criticii sunt deopotrivă entuziasmaţi şi se întrec în a-i acorda cele mai mari calificative.

De curând, trupa a concertat în Europa în deschidere pentru Riverside, ocazie cu care i-au convins şi pe cei mai sceptici dintre rockeri, mulţi dintre ei plăcându-i chiar mai mult decât pe colegii lor de scenă.

Earthshine a fost produs de legenda filmului şi a muzicii, Zbigniew Preisner, cel care este “responsabil’” şi pentru aranjamentele orchestrale de pe cel mai nou material David Gilmour dar şi pentru colaborările sale cu prestigioşi regizori precum Krzysztof Kieślowski sau Francis Ford Coppola.

Colaborarea cu acest mare artist a adus o nouă perspectivă asupra compoziţiilor noastre, experienţa nepreţuită pe care o are Preisner îmbogăţindu-ne ca muzicieni” declată chitaristul trupei, Maciej. În acord cu conceptul noului album, discul este prezentat într-un superb digipack complet reciclabil.

Preţul biletelor va fi de 35 RON în presale urmând ca în ziua concerului ele să poată fi achiziţionate la preţul de 40 RON.

Biletele vor fi disponibile în reţeaua Biletoo.ro, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor şi online pe biletoo.ro şi blt.ro.

Cookies