Concert Thomas Anders

de:
29 nov. 2010
1 Afișari
Concert Thomas Anders

Nascut la 1.03.1963, Thomas Anders si-a inceput cariera de succes bucurandu-se practic de faima obtinuta in cadrul trupei Modern Talking si continua sa-si insemneze locul in industria muzicala de azi. Cariera sa solo este atrage ca un magnet entuziasmul a milioane de fani care iubesc emotia si de atmosfera pe care solistul este capabil sa o aduca in melodiile sale.

Thomas Anders are un background muzical fantastic si are o bogata experienta in show business. Modern Talking a fost cel mai de succes duo pop german si a definit cu adevarat istoria muzicala de dupa 1980. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vandut peste 75 milioane de copii ale inregistrarilor lor in numai trei ani, atingand un statut legendar, care a durat decenii intregi. La sfarsitul anilor ‘90, Anders a avut o revenire spectaculoasa care l-a catapultat inapoi, pe piscurile show-biz-ului.

Thomas Anders a continuat sa isi dezvolte carisma speciala pe masura dezvoltarii continue si de succes a carieraei solo. Aparitiile in concerte la nivel mondial l-au surprins performand pentru publicuri de pana la 85 mii de spectatori, angajandu-se in turnee magnifice cu destinatii indepartate, cum ar fi Cape Town, Hong Kong, Santiago de Chile si Moscova. Creativitatea sa artistica, atat de apreciata, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv „Golden Europa”, „Camera de Aur”, „World Music Award” si „Bambi”.

Thomas Anders este atat un interpret extraordinar, autor si compozitor, dar si un adevarat profesionist in divertisment, capabil sa aduca adevarata atmosfera cosmopolita europeana in cadrul oricarui eveniment. Cu un farmec fascinant asupra membrilor audientei sale, pe care ii poarta de fiecare data intr-o calatorie muzicala prin timp. Nenumaratele sale melodii creaza o atmosfera de vis si readuc amintirile unei perioade cu adevarat memorabile. Thomas Anders este un reprezentant adevarat si original al celor mai bune clipe pe care cultura pop le are de oferit.

In ciuda succeselor nenumarate pe care le-a realizat si toate oportunitatile de care s-a bucurat, un lucru nu s-a schimbat la Thomas Anders: sentimentul profund de conexiune cu regiunea sa de origine. Orasul Koblenz, unde locuieste impreuna cu sotia sa, Claudia, si cu fiul sau, Alexandru, este centrul vietii sale si sursa din care acesta isi atrage puterea sa mearga cu atata forta pe culmile succesului.

La Bucuresti, Thomas Anders va fi insotit de o orchestra care va completa show-ul atat de apreciat la nivel international al artistului. Din repertoriul evenimentului nu vor lipsi piese binecunoscute ale formatiei Modern Talking precum: “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul”, “Sexy sexy lover”, “You can win what you want”, “You are not alone” si multe altele.

sursa: eventim.ro.

Cookies