Concert ~ The Mono Jacks

de:
22 nov. 2010
0 Afișari
Concert ~ The Mono Jacks

King Size Drinks Night. The official weekend starter!

King Size Drinks Night si Expirat va dau motive serioase de iesit in oras Joia si in noul sezon. Motive Indie Rock sau Alternative combinate cu bauturi de 0.6 litri la pret de 0.3!

Pe 10 Noiembrie predam scena baietilor de la THE MONO JACKS si al lor sunet influentat de trupe ca Interpol, Editors sau White Lies. Prezenta obligatorie, pentru ca baietii sunt in forma si se opresc pe scena Expirat la doar 2 saptamani dupa ce lanseaza un videoclip si single nou: „Woman”.

Dupa concert seara continua cu George si al sau mash-up music de la Alternative la hit-uri Funk, Breaks sau Electro!

Despre The Mono Jacks:

Formata din Doru Trascau (voce / chitara), Florin Vasile (chitara / backing vocals), Alex Voicu (bass) si Dorian Cazacu (tobe), The Mono Jacks exista pe scena Bucuresteana, sub forma unuia dintre cele mai aclamate act-uri Indie Rock, din 2008. Au un album lansat in luna Martie a acestui an – „Now In Stereo” cu tot cu remixuri de la The Pixels si Alien Pimp, un numar de piese care au ajuns in varful top-urilor Alternative – „Maria”, „Come Back Girl” sau „Push The Pedal”; un single nou si un videoclip in productie, o lista impresionata de gig-uri, o baza serioasa de fani si sunt al naibii de carismatici in cadrul prestatiilor live!

Concerte intr-o noua dimensiune: King Size!

Intrare: 15 lei

Cookies