The Amsterdams @ Nocturna Migratoare

de:
12 apr. 2011
0 Afișari
The Amsterdams @ Nocturna Migratoare

Vouă – meşteri, învăţăcei, mentori, cântători, circari, îngeri şi caracatiţe!

Experimentul incubator107 continuă – am împlinit 5 luni şi am supravieţuit. Ba mai mult, am ieşit din ou şi zburătăcim! Aşa că aventura continuă cu încă 5 luni în care vrem să ne luaţi la purtător oriunde aveţi nevoie de noi. Visăm să incubăm Iaşiul, Sibiul, Braşovul, Clujul şi Timişoara. Hai cu caracatiţa!

Deschidem luna Septembrie cu mare tam-tam – pe 3 septembrie de la 20.00 la 8.00 – la Nocturna Migratoare – în Popa Nan, 82. Noul cuib o să găzduiască o nocturnă pestriţă şi sălbatică. cum nu mai suntem la noi acasă, o să punem bănuţ la bănuţ ca să plătim şederea în noul cuib. Dar nu-i bai, ne scuturăm, ne revenim, chiuim şi-i dăm cu jonglerii, acrobaţii şi bijuterii. Ne potolim setea şi suflul cu licori alese reci sau calde şi pornim mai departe în paşi de Salsa. Ne însemnăm teritoriul cu AEROgrafia şi suntem gata-gata să creştem mari cu Tedy care ne inspiră şi se deconspiră. Hai să mai mâncăm câte-un cuvânt, să ne-ţepăm în deget şi-apoi s-o ardem Zen!

Hai să ne adunăm jucărelele şi jucătorii că e licitaţia TROC – cine ce-o da, cine ce-o lua? Și dac-ai învăţa să cânţi ELECTRO, să găteşti crud şi să filmezi? Mai pleci? Mai plec, că sunt nomad şi uite-acolo – foc, noi jonglăm cu foc! Și-apoi pe-o aripă să ne tatuăm ca niciodată să nu ne uităm!

Curajoşii care şi-au înfrânt somnul cântă cu The Amsterdams – care sunt part of it la răsărit de soare! No hai să-ţi torn o cafea la polonic şi să vedem unde mai migrăm în viitor. Poli, unde-i tarotul?

Hai să ne umflăm în pene, că am crescut cam mari!

Cookies