BAZAR

Concert TAXI la Hard Rock Cafe

TAXI este o trupa de pop/rock cu renume pe piata muzicala romaneasca.
Fondata in 1999, Taxi alaturi de al sau carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat Romania la Eurovision cu cantecul Luna moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul
Trag un Claxon, un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita hit single-ului Jumatatea Mea. In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa „Aici sunt banii dumneavoastra”. In 2007 apare albumul Romantica ce contine 12 piese de dragoste dar si multe colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. Din 2009 incoace Taxi a sustinut numeroase concerte in tara dar si afara iar cel mai recent album „Cele doua cuvinte” a fost cantat de-a lungul si de-a latul tarii si datorita single-ului care da numele albumului.

Biletele pentru concertul Taxi din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 70 de lei cu loc la masa si 90 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @home – platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button