Concert-surpriză în prima zi West Side Christmas Market. Programul Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, primul care se deschide în București

27 nov. 2023
9498 Afișari
Concert-surpriză în prima zi West Side Christmas Market. Programul Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, primul care se deschide în București
Concert-surpriză în prima zi West Side Christmas Market. Programul Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, primul care se deschide în București. Sursa foto: PS6

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 își deschide porțile miercuri, 29 noiembrie 2023, în Parcul Drumul Taberei, începând cu ora 19:00, iar organizatorii au pregătit un concert-surpriză pentru prima zi de West Side Christmas Market.

Primăria Sectorului 6 a transmis programul din prima săptămână. Bucureștenii și turiștii pot vizita târgul până la data de 27 decembrie 2023.

Concert-surpriză în prima zi West Side Christmas Market

West Side Christmas Market readuce magia sărbătorilor de iarnă în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. În anul 2022, a fost votat cel mai frumos târg de Crăciun din țara noastră și a atras 1 milion de vizitatori.

Anul acesta, ajuns la a treia ediție, evenimentul organizat de UNTOLD UNIVERSE, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, se anunță a fi la fel de spectaculos.

Sursa foto: PS6
Sursa foto: PS6

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre, a transmis Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, potrivit PS6.

Concert Fuego și spectacol de artificii

West Side Christmas Market se deschide miercuri, 29 noiembrie, la ora 19:00. Cel mai așteptat moment va fi aprinderea luminilor de Crăciun, focul de artificii și concertul Fuego.

Principalele atracții de la târgul de Crăciun din Sectorul 6

 • Un patinoar generos, mai mare decât cel din 2022, pentru iubitorii de distracție pe gheață;
 • Un carusel colorat și un trenuleț pentru cei mici;
 • O roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o priveliște asupra Capitalei;
 • Peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar și cu decorațiuni și cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colțurile României;
 • Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri în intervalul 16:00 – 21:00, iar în weekend de la 11:00 la 22:00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la ora 15:00.
 • La Atelierul Spiridușilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toți copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Aici vor fi organizate ateliere de scris felicitări pentru Moșul, de desen, de confecționat globuri, ghirlande, decorațiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinții și bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii și persoanele cu dizabilități aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11:00 – 14:30 și 15:00 – 18:00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moș Nicolae, între orele 19:00 și 20:00.
Sursa foto: PS6
Sursa foto: PS6

Programul pentru minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie

Scena este amenajată la amfiteatrul din Parcul Drumul Taberei, iar aici este polul distracției: vor răsuna concerte, spectacole de colinde și show-uri live de jazz. În prima seară cântă Fuego, iar minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie continuă cu muzică pentru toate gusturile.

 • 30 noiembrie, ora 19:00: concert Bibi
 • 1 decembrie, ora 19:00: cântă Irina Sârbu & Band
 • 2 decembrie, ora 19:00: Holy Molly
 • 3 decembrie, ora 18:00: Gașca Zurli.

Primăria Sectorului 6 transmite că, săptămânal, o să revină cu programul de la scenă.

Programul târgului de Crăciun din Sectorul 6, deschis până la 27 decembrie:

 • Luni – vineri: între orele 12:30 – 22:30
 • Sâmbătă – duminică: între orele 11:00 – 22:30

Așadar, ne așteaptă 28 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi, transmite PS6 într-un comunicat.

Vizitatorii sunt sfătuiți să lase mașinile acasă

Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare în zonă, organizatorii le recomandă vizitatorilor să folosească mijloacelede transport în comun pentru a ajunge la târg.

Astfel, oamenii au la dispoziție metroul până la stația Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, liniile de troleibuz 69, 93 și liniile de autobuz 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Sursa foto: PS6
Sursa foto: PS6

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | „Atelierul Spiridușilor”, fabrica de bunătate la West Side Christmas Market. Seniorii, copiii și persoanele cu dizabilități fac decorațiuni de Crăciun care costă cât te lasă inima

Cookies