ȘTIRI

Concert: SURE

Band-ul funk jazz / fusion SURE, format din Liviu Pop – tobe, Nicu Patoi – chitara, Raul Kusak – claviaturi si Adi Flautistu – bass, este un proiect ce se adresaza amatorilor de instrumental funk jazz si soul. Band-ul s-a nascut la initiativa bateristului Liviu Pop, care a invitat cativa dintre muzicienii romani pentru a canta impreuna piese din repertoriul clasic funk jazz, prezentate insa intr-o interpretare noua, un amestec de funk, jazz, fusion si groove jazz.

Liviu Pop este un baterist de origine romana, stabilit in SUA, unde este o prezenta constanta pe scena muzicală din New England, colaborand cu diversi artisti de jazz, blues & soul, pe langa propriul sau grup. Alaturi de unii dintre artistii cu care colaboreaza in Statele Unite, Liviu Pop a participat si la cele mai importante festivaluri de blues si jazz din Romania.

In Romania, Liviu Pop colaboreaza adesea cu Raul Kusak, cei doi formand trupa Urban Unit, un duo jazz, funk si world music. Acum, colaborarile bateristului merg mai departe prin trupa SURE, un proiect care nu va avea o formula fixa si in care Liviu va colabora cu diversi muzicieni romani.

Intrare: 20 lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button