ȘTIRI

Concert ~ Sport Sangeros III

Film de actiune in Expirat pe 16 Februarie. Intriga? Drumul initiatic al publicului in ale Ska-Punk-ului alaturi de eroii principali in rol de sensei: Sport Sangeros III. Desfasurarea evenimentelor? Cu actiune, super-actiune si karata muzicala. Punct culminant? Odata cu publicul. Incheiere? Dimineata.

Efecte speciale…de chitara si faze soc…pe scena.

In rolurile secundare: cele mai populare bauturi din bar in pahare de 0.6 litri la pret de 0.3. Adica King Size Drinks si George – alaturi de care seara continua dupa concert, cu hit-uri Alternative, Breaks, Funk si Electro.

Totul evident in prime time de la ora 22:30 pe singurul post de televiziune care conteaza: Expirat.

Despre Sport Sangeros III:

Niste baieti care canta Ska-Punk din 2000. Filip Cristinoiu (voce), Adrian Stefan (chitara), Dan Cosma (chitara), Gabi Hihel (bass), Sebastian Serafimovici (trompeta), Octavian Mardari (saxofon). Ati auzit de ei prima oara cand v-au pasat prietenii sau ati auzit la radio si TV piese ca „Tot Ska”, „Cafea cu Parfum de Femeie” sau „Calatis”. Le-ati cumparat primul album „Pentru Serva si Teren” si de atunci i-ati tot vazut in concerte. Au implinit 10 ani intre timp, membrii s-au mai implicat si in alte proiecte ca El Negro, OCS, Pistol cu Capse sau Da Hood dar Sport Sangeros au ramas la fel. Energici si cu chef de destrabal. Exact cum o sa-i vedeti si in Expirat pe 16 Februarie. Promitem!

King Size Drinks Night

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button