Concert ~ Silvia Dumitrescu Band

de:
14 mai 2012
0 afișări
Concert ~ Silvia Dumitrescu Band

Ageless Club anunta concertul Silviei Dumitrescu Band, vineri, 18 mai. O seara sub semnul blues-ului prezentata de Silvia Dumitrescu si unii dintre cei mai buni muzicieni ai momentului.

Fiecare aparitie a Silviei Dumitrescu a fost o revolutie in muzica usoara. A incins o hora moldoveneasca cu dansatori de culoare la Festivalul de la Mamaia, a cantat chiar si pe patine, a fost prima interpreta care si-a facut videoclip in baie, cu lumanari.

Daca nu traieste clipa pana la ultimul gram de energie, nu este Silvia Dumitrescu.

„Sunt ca o flacara care arde. Pentru mine, scena este o joaca. Gata, mi-am facut toate temele si sunt libera sa fac ce vreau. La varsta la care trebuia sa ma joc, studiam pianul, iar acum cand am timp liber cred ca e cazul sa ma joc.”

Silvia Dumitrescu vine la Ageless Club acompaniata de trupa de blues. Playlist-ul cuprinde o selectie personala reprezentand mari hituri ale tuturor timpurilor.

Componenta trupei:

Florin Ochescu- chitara, Nicu Patoi- chitara, Eugen Caminschi- chitara, Mugurel Diaconescu (Deaca)- bass, Adrian Flautistul- contrabass, Gelu Ionescu- claviaturi, Razvan Lupu(Lapi)- tobe.

Intrare: 25 lei.

Cookies