Concert Sex Pistols Experience @ Club Mojo Bucuresti

de:
12 nov. 2010
2 Afișari
Concert Sex Pistols Experience @ Club Mojo Bucuresti

Brainovate si TentEvent au placerea sa va prezinte formatia Sex Pistols Experience ce va concerta in data de 13 noiembrie, orele 20:00 la Club Mojo in Bucuresti.

Cu peste 1000 de concerte sustinute in Marea Britanie, Europa, SUA si America de Sud, Sex Pistols Experience sunt singura formatie-tribut recunoscuta de legendara trupa punk. Johnny Rotter, Kid Vicious, Steve Bones si Paul Crook au fost incurajati de „originalii” Sex Pistols, Steve Jones, Glen Matlock si chiar Johnny (Rotten) Lydon, care, in 2008, le-a urat „Good f*ckin’ luck with it!”

Invitatul special al evenimentului este Ed Tudor Pole. Ed s-a alaturat celor de la Sex Pistols pentru o scurta perioada in anul 1978 dupa plecarea din trupa a lui Johnny “Rotten” Lydon si a contribuit la crearea unor momente memorabile in muzica punk; printre cele mai importante numarandu-se rolul din ‘The Great Rock & Roll Swindle’ unde si-a imprumutat vocea piesei care a dat numele filmului.  O alta aparitie vocala este cu piesa „Who Killed Bambi” si cu varianta mai dura a piesei „Rock Around The Clock”  a lui Bill Haley.

O adevarata legenda si patru replici incredibile ale punkerilor de la Sex Pistols  vor lua Bucurestiul pe sus intr-un regal anarhic pe care nu-l veti putea uita prea curand!!

Biletele sunt disponibile in reteaua eventim.ro, librariile Humanitas, magazinele Orange, Vodafone, Domo si Germanos.

Cookies