BAZAR

Concert Roisin Murphy la București pe 18 septembrie 2015

CONCERT ROISIN MURPHY, BUCUREȘTI, 18 SEPTEMBRIE 2015. Irlandeza excentrica va iesi pe scena Arenele Romane pe 18 septembrie 2015, pentru a prezenta noul sau album „Hairless Toys” care a fost lansat in inceputul lunii mai, dupa o pauza de 8 ani, potrivit stirileprotv.ro.

Roisin Murphy este una dintre acele femei care cuceresc cu prezenta sa puternica si energetica inca de la prima vedere. Este o figura legendara a scenei muzicale mondiala inca din inceputul anilor ’90, cand a facut parte din grupul electronic Moloko, cu piese precum: „TheTime is Now”, „Sing it Back” si „Forever More”.
Apoi, cariera ei solo a lasat urme stralucitoare cu hiturile „Ruby Blue” si „Overpowered”.

CONCERT ROISIN MURPHY, BUCUREȘTI, 18 SEPTEMBRIE 2015. Roisin Murphy a facut primavara si mai inflorita cu stirea ca revine pe scena cu un album nou, „Hairless Toys”, cu un nou single – „Exploitation” – si cu puteri noi pentru spectacole de neuitat – 18 septembrie, 20.00 h Arenele Romane!

 

Rosin Murphy speaking…

Posted by EventEase Romania on Monday, 1 June 2015

CONCERT ROISIN MURPHY, BUCUREȘTI, 18 SEPTEMBRIE 2015. Preturile promotionale ale biletelor incep de la 165 lei si se pot achizitiona pe Myticket.ro, Eventim.ro si pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button