ȘTIRI

Concert Robin and the Backstabbers @ Poiana Urbană

Fie că ai chef să asculți o arie de cabaret interpretată de Ozana Barabancea, fie că vrei să cânți versurile inedite ale celor de la Robin and the Backstabbers sau să-i vezi pe Timpuri Noi, veteranii rock-ului alternativ in România, te așteptăm în fiecare seară în Piața Sf. Anton, din spatele Hanului Manuc.

În plus, weekend-ul acesta și weekend-ul următor te așteptăm să faci puțină mișcare. Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi Intersport, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, au amenajat în Poiana Urbană o zonă de sport deschisă publicului larg, în care poți participa la competiții de fotbal, ping-pong, badminton și fusbal. Participanții pot câștiga premii olimpice venite direct de la Londra și vouchere cadou de la Intersport!

Înscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice (BritishEmbassyBucharest) sau direct la locație (Piața Sf. Anton, în spatele Hanului lui Manuc).

Intrarea este liberă la toate evenimentele din Poiana Urbană.

Proiectul “Poiana Urbană” se desfăşoară în perioada 9 iunie – 30 septembrie 2012, în Piaţa Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Organizator: Primăria Municipiului Bucureşti.

Parteneri: Televiziunea Română, Radio ZU, 24-FUN.

Pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/PoianaUrbana


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button