Concert Red Hot Chili Peppers, vineri, 31 august. VEZI CINE A CÂȘTIGAT INVITAȚIA DUBLĂ.

de:
27 aug. 2012
0 Afișari
Concert Red Hot Chili Peppers, vineri, 31 august. VEZI CINE A CÂȘTIGAT INVITAȚIA DUBLĂ.

Iar castigatorul invitatiei duble este Giusca Madalina. Madalina este rugata sa trimita un mail la adresa de mail [email protected], cu datele de identitate, pentru a afla cum poate intra in posesia invitatiei.

* Precizam ca doar ultimele 10 comentarii se pot vedea pe site, deoarece asa este construit acesta, insa va asiguram ca tragerea la sorti s-a facut in mod cinstit.

Imbinand rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers si-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupa cult a muzicii rock, ci si vanzari in peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate in cariera!

„Red Hot Chili Peppers este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume si, totodata, una dintre preferatele publicului roman. Ne bucura mult ca putem deschide cu ei lista de concerte ce vor avea loc pe National Arena, va fi cu siguranta evenimentul rock al anului 2012! Insa surprizele nu se opresc aici, Emagic are deja o traditie din a aduce in Romania artisti remarcabili, iar acest lucru va continua si anul urmator”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Cookies