Concert Red Hot Chili Peppers Live HD

de:
10 aug. 2011
0 Afișari
Concert Red Hot Chili Peppers Live HD

Trupa Red Hot Chili Peppers, formata din solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, tobosarul Chad Smith, si chitaristul Josh Klinghoffer, aduce noul sau album “I’m With You” pe scena mondiala printr-un concert live transmis prin satelit in cinematografe din intreaga lume, in Romania exclusiv la The Light Cinema. Trupa va interpreta in HD piese de pe ultimul album, urmate de cateva dintre cele mai cunoscute piese ale lor in cadrul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You. Este prima – si singura – data cand noul lor album va fi lansat in aceasta maniera.

Concertul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You va fi capturat live in HD din Cologne, Germania de catre Splinter Films, marti, 30 august, si va fi transmis in aceeasi seara in cinematografe din SUA, Canada, Europa si America de Sud, iar in Romania va fi transmis exclusiv la The Light Cinema. Peste 900 de cinematografe din intreaga lume vor transmite acest eveniment.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din istoria rock-ului, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 60 de milioane de albume in intreaga lume, a castigat 6 premii Grammy si detine recordul all-time pentru prezenta in topuri radio, cu 11 single-uri si un total de 81 de saptamani. Ultimul single se numeste “The Adventures of Rain Dance Maggie” si este difuzat de catre posturi de radio din intreaga lume.

Inregistrat la East West In Los Angeles si Shangri-la in Malibu, California., “I’m With You” a fost realizat de catre Rick Rubin, cel care le-a realizat si ultimele 5 albume, “Stadium Arcadium” (2006), “By The Way” (2002), “Californication” (1999), “One Hot Minute” (1995), and “Blood Sugar Sex Magik” (1991). Albumul a fost finalizat de catre Andrew Scheps si Greg Fidelman.

“I’m With You” se va lansa in SUA si Canada marti, 30 august 2011, si international la diverse date prin Warner Bros. Records.

Biletele pentru Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You s-au pus deja in vanzare pe www.lightcinemas.ro sau la casele de bilete, iar trailerul pentru acest eveniment poate fi vizionat pe pagina de Facebook a The Light Cinema (www.facebook.com/TheLightCinema).

Bilet: 60 lei

Cookies