ROA – Live Concert

ROA - Live Concert

Se numesc Rise Of Artificial şi au apărut în toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM a avut loc în dimineaţa de 10 noiembrie, având ca esenţa lansarea primului single intitulat „Ne Place”. În 2 săptămâni, single-ul a atins maximul de difuzări în airplay-ul românesc şi s-a clasat pe LOCUL I în fruntea celor mai difuzate cântece la radio.

În prezent, cei doi producători au împachetat primul lor album şi se pregătesc de turneu. În aceeaşi discografie intră şi piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate în maniera ROA.

Compoziţiile lor sunt comune şi separate, în funcţie de inspiraţie. Bogdan, în prezent semnează regia videoclipului “Ne place” şi aduce un aport pe partea de „visuals”, iar Cezar nu ezită nici acum să ne încânte cu vorbele sale perfect potrivite. Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristi Negriuc răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară şi de sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele şi chitara electrică ne vor încânta în concertele LIVE ce vor urma.

In susţinerea noului album ROA, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro – portalul muzicii româneşti care contează, va fi alături de fanii ROA pe durata intregului turneu. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

Intrare libera.