Concert: Povesti de Dragoste cu Irina Sarbu

de:
30 aug. 2011
0 Afișari
Concert: Povesti de Dragoste cu Irina Sarbu

In Capitala se traieste insular,se construieste insular si chiar iubirea are insularitatea ei “ scrie istoricul Adrian Majuru in cartile sale despre vechiul si noul Bucuresti.Cantareti celebri ai vremii si-au redat iubirea in versuri care au devenit in scurt timp slagare cantate in cabarete,restaurante si adaposturi antiaeriene.

Irina Sarbu, tanara cantareta si artista indragostita de muzica romaneasca interbelica va reda in prima parte a concertului célèbre slagare de dragoste bucurestene. Legenda tigancii care l-a fermecat pe Cristian Vasile transpusa in celebrul tango Zaraza –o pasionala drama ce a provocat o rivalitate artistic intre cei mai populari diseuri ai epocii-Cristian Vasile si Zavaidoc. Tanarul cu inima de aur dedica si alte melodii fetelor din Bucuresti-Nunuta,Ilona..unele preluate cu success de alt brailean,devenit celebru Jean Moscopol-“Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ?”.

In a doua parte a concertului Irina Sarbu va reda atmosfera cosmopolita a teatrului Carabus-cu melodii de dragoste cantate in franceza,engleza si spaniola de catre vedetele vremii invitate la Bucuresti de Constantin Tanase. Melodii ca “Que reste de nos amour” si “Cheek to cheek” insotite de imagini de epoca va vor face sa retraiti povestile de dragoste ale Bucurestiului Insular.

Concertul va avea doua reprize a cate 45 minute.

In pretul biletului se ofera un Energizant EQ8 la alegere! De asemenea, concertul va fi precedat de o degustare grauita oferita de Bacania Sibiana!

Intrare: 20 lei

Cookies