Concert Paul Gilbert

de:
10 nov. 2010
0 Afișari
Concert Paul Gilbert

Direct din topurile celor mai rapizi chitaristi, muzicianul ce a cantat in Mr. Big, Racer X si are o cariera solo de mare succes, revine in Romania pentru doua concerte extraordinare in decembrie 2010: 3 decembrie, Oldies Pub, Sibiu si 4 decembrie, The Silver Church, Bucuresti.

“Fuzz Universe”, cel mai recent album, contine 12 piese la chitara incadrate in rock, blues, clasica, pop si jazz, toate cu o intensitate ce satisface total fanii shred, amatori de solouri rapide la chitara. Paul Gilbert prezinta ultimul sau album in turneul European din noiembrie si decembrie 2010. Jeff Bowders si Craig Martini, tobarul si basistul albumului, vor calatori alaturi de Gilbert. Surpriza turneului 2010 este chitaristul si vocalul Tony Spinner, in calitate de invitat special. Tony a cantat ca chitarist si vocalist pentru legendara trupa TOTO in turnee mondiale si l-a insotit pe Paul in Japonia in turneul din anii ’90. Este binecunoscut pentru amestecul propriu de rock, blues si shred, dar si impresionantele sale calitati vocale. Vor fi prezentate noile piese in premiera, dar si compozitii Racer X, Mr. Big, piese din discografia solo si alte surprize.

Concertul din Bucuresti va incepe la ora 20:00. Biletele, in valoare de 70 lei in luna noiembrie si 90 de lei in perioada 1-4 decembrie, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Carturesti, Humanitas, Domo, Orange, Vodafone si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro. 47 de bilete VIP cu loc la masa au fost puse in vanzare pentru concertul de la Silver Church.

Cookies